kult kirjutas:Ära nüüd pahanda ,aga kui sügavamalt sellesse probleemi süveneda,kas pole see mitte üks lihtsalt mõtte kapriis? "Vot tahan seda tõugu ja valmis". Kui ringi vaadata ,siis on seda tõugu koeri eestis ikka väga vähe,võrreldes mõne muu tõuga.Kindlasti ei tule see kutsikate kättesaadavuse probleemist,kui ta oleks mie jahinduses tegija ,küllap siis teda siin ka kasutataks.Nagu siin juba öeldi on ta ikka põhiliselt puuotsa vahtiv koer,kui just seda jahti tahetaksegi pidada ,siis miks mitte.Vastasel juhul ei hakkaks ise uuesti jalgratast leiutama ja valiks mõne meie oludesse sobivama tõu.Kui tahtmine kindlasti väikest koera võtta,siis minu eelistus kalduks mingi terjeri (olgu siis saksa v mis iganes )poole.Taks on ju ka tore ,aga juba tänaseks on vähemalt meil lumeolud sellised,et taksimehed on sunnitud koera seljakotis kandma,mida ma isegi olen päris palju teinud..Need siis sügavalt minu isiklikud seisukohad,kui mees on endale ikka midagi pähe võtnud,olgu see siis mõne püssi ostmine v antud teema ,siis on teda ümber veenda kaunisi raske,kui mitte võimatu!
P.s. Ka meie jahtkonnas on üks selline emane isend olemas.Tema sai ta soomest kingituseks!
vaevalt ,et terjeriga sellistes oludes jahi pidamine lihtsam on kui taksiga......