Foorumlased teavad enam-vähem, kes ma selline olen - ''metsapoole'' jne ... ja nii edasi.
Näen selles artiklis ja selle autoris sügavamat maailma tunnetust, milleni vaid ulatuvad vähesed ...
Ütlen otse välja, see on praeguses ühiskondlikus süsteemis omane vaid väga vähestele Inimestele. Justnimelt suure algustähega.
Ise arvan, et sellisele tasemele päris veel ulatuma küündinunud pole, sest olen küttina-jahimehena-metsamehena üles kasvanud .. ja elan oma elukest vastavalt sellele haritusele, mis on nii hariduslik, kuid samal ajal ka tunnetuslik.
Vaarisa oli suguvõsa liini pidi kütt ja temale eelkäija olevat olnud ka pärimust pidi. Vanaisa, emapoolset liini pidi ja isa oli samuti kütid.
Looduse austamise sügavamatest taustadest siinjuures rääkima ei kipu, sellest saaks vägagi palju pikema loo, kui antud artiklis materjali avaldatud on.
Leian, et see, mis antud inimest puudutanud on, see jääb siin nimetatud artiklis vaid põgusalt puudutatuks.
See eluline ja filosoofiline külg on hoopis sügavam ja hoopiski mitte ''paduroheline'' ning jahipidamisvaenulik, kui mõned meite hulgast siin foorumis seda välja loevad.
Mis häiris .. see on sõna ''tapakirg'' ning nii mõnigi asi kontektstis, kuid see on siis selline teema, et vastavalt isiklikule rikutusele on nimetatud/lingitud kirjutisest võimalik välja lugeda seda, mis enda sisemust riivab ja vastu kajab.
Artikkel, kui selline võiks olla pikem ja ka avalikustada hoopis laiemalt seda poolt, läbi mille on kasvatud selliste arusaamadeni .. kirglikust kütist kuni sellise inimeseni, kes ollakse hetkel.
Mainitud temaatikas on tunda tugevat tühimikku, mille täitmiseks on vaja kasutada kujutlusvõimet. Olgugi, et see osa on täiest aimatav.
Soovitan antud artikli autorit mitte kritiseerida ..
Tema loodustustunnetuse nüansirikast väljendust on hoopistükkis tarvis lasta läbi enda ja tunnetada ning tunda ...
Ainest mõtisklusteks on .. ja mitte vähe.
Antud artikkel ise ja selle looga välja toodud temaatika kuulub tegelikkuse ''filosoofia puiestee'' valdkonda ja väga hea teema nimetatud valdkonnas.
Sellesse filosoofia valdkonda kuulub ka jäädavalt film Tsernoboli radioaktiivsetest huntidest.
http://www.youtube.com/watch?v=y90pe-cJyFkSee on siinpoolne arusaam asjade ja olude ning elusündmuste kulgemisest siin planeedil, kuid siiski vaid väike osa ...
Viskasin ''tellise vette'', eks näis millised tulevad ringid ......
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.