Riigikogu koduleheküljelt
http://www.riigikogu.ee/index.php?id=31514
näeb esmaspäeval ka otseülekannet istungist.
---------------------------------------------------------------------------------

aadu kadakas kirjutas: Ma üldse ei imesta, et jahindusega käitutakse sarnaselt. Lobitakse justkui nö väikese eramaalse huvides tegelikult riigimaade ja suuremate ettevõtete kitsa ringi huve ning ühel hetkel näidatakse iga statistikaga, kui halvasti ikka eramaadel jahindusega on. Samas ongi kehvasti, kuid seda ongi vaja, et katta tegelikult toimuvat pilti nii riigimaal, kui suurte firmade maadel.
Eks siis näis...
aadu kadakas kirjutas:"Strateegilisemad otsused on riigimetsanduses tehtud ja jätkub evolutsiooniline areng."
Tsitaat Pollilt.
Ma olen siiani aru saanud, et inimesed ikka ise suunavad asju ühte või teise suunda
Välek kirjutas:Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus
Aitäh! Kindlasti on nii metsaomanike, maaomanike kui jahimeeste hulgas näiteid nii jahimeestest kui metsaomanikest, kes tahaksid veel lihvitumat, veel ideaalsemat, nende seisukohast vaadates, eelnõu ja see uus jahiseadus on üks kompromiss. Kompromiss omakorda tähendab seda, et kumbki pool ei ole saanud enda jaoks ideaalset lahendust. Nii et eks parlamendi komisjonis ja parlamendi fraktsioonides kindlasti on teil võimalus mõlemad osapooled, kes selle eelnõu valmimisse tõesti on väga palju panustanud, mõlemad osapooled kutsuda oma seisukohti selgitama, nad ära kuulata ja igal fraktsioonil, igal komisjonil, sellest tulenevalt ka oma otsus kujundada, kas see väljapakutu on kõige parem kompromiss või olete te suutelised veel paremat kompromissi leidma. Kui parlamendis leitakse veel parem kompromiss, siis mul on selle üle ainult hea meel, kui see nii on. Aga tõesti seda eelnõu on kirjutatud paragrahv paragrahvi haaval, nii et laua taga on olnud nii jahimeeste esindajad, nii metsaomanike esindajad ja ma julgen öelda, et sellisest versioonist veel täiuslikumat selles mõttes, et sellisest versioonist veel edasiarendatumat, mille puhul mõlemad pooled lepiksid selle väljapakutuga, ministeeriumis ma ei näe enam, et see oleks võimalik, et sealt oleks võimalik veel kuidagi ühte või teist nurka maha lihvida või veel ideaalsemaks edasi arendada. See töö on olnud üsna põhjalik ja üsna pingeline ja sellisel kujul, nagu me ta valitsusele esitasime, on tõesti tegemist eelnõuga, mis võiks olla mõlemale osapoolele vastuvõetav. allikas: http://tinyurl.com/butggk9 Tule taevas appiSelle jutu kokkuvõtteks ütleme nii: Kui kuidagi ei saa, siis kasvõi vägisi surun. Mis kaal on sõnal "tõesti" ja kellele seda sõna kasutades teksti vastuvõetavamaks muudetakse?