Punarebane
Re: Punarebane
Käisin sellel esimese lumega nädalal jälgi otsimas ja peab ütlema,et juba täitsa haruldus.Üllatusena leiti põdrajahis ilvese magamisase mille kõrval poolenisti söödud rebane,vot nii
.Meil on ka kohustus igal mehel tuua iga aasta tõestus lastud rebasest ja tundub,et see on arvukust tublisti piiranud.

Ei see rebane nüüd päris otsas küll pole.Meil ikka mõned liiguvad ja nähtud on kõik korraliku kasukaga olnud,mida ei saa kähriku kohta öelda.See elukas on ikka puhta kärnas.
Naine võib olla,koer peab olema!
Meil on rebasega olukord veel nirum kui kährikuga,sest neid võib vahest öösel asulas näha,aga metsatukkades ja põldudel peaaegu polegi.Tänavu pidavat rebasenaha hind tõusma?
Laupäeval oli põdrajahi ajal küll nii rebast kui kährikut näha.Kasukad ilusad.
-
Õhtuti rebast tee ääres piisavalt nähtud. Päris julged tunduvad olevat, paarile olen autoga kõrvale sõitnud ja aknast paar krõbedamat sõna öelnud, alles siis suvatsevad metsa sörkida
Kasukas paistab ilus olevat reinul

Kasukas paistab ilus olevat reinul

Tere,
sooviks osta koerale treeninguks lastud rebase.
Head UUT teile ja kõike head !!!
A
Head UUT teile ja kõike head !!!
A
tsiteerin:
Kus kandis asud ja kas tuled ise järgi - nii vast lihtsam pakkumisi teha.
Kus kandis asud ja kas tuled ise järgi - nii vast lihtsam pakkumisi teha.
ikka lõbusalt
rebane juba saadud suured tänud pakkumise eest
Andrus
Andrus
mõned klõpsud sellest hooajast. niipalju kui mind siit ajateenistusest välja lastakse,olen ikka alati paar rebast jõudnud ära näpistada. viimased nv-d olen mõlemad korrad 4 tk lasnud. rebast liikumas palju, kuid kõva kolmandik ka kärntõves. hetkel ei jää muud üle kui kasarmu aknast välja vaadata ja fantaseerida
jääb järgmiseks hooajaks rohkem 

Trophy Hunter
soetasin omale see aasta uue optika(docter unipoint3- 12*56) ja kus sellega on lust rebast lasta. täpp on sees h2sti väike ja võimaldab kaugelt täpselt sihtida. viimased nv-d olid lausa perfektsed kaugelt pommitamiseks. ilm oli plekk vaikne ja ega ei olnudki võimalik väga lähedale hiilida. üks hommik märkasingi ühe põllu taga otsas rebast toimetamas. läksin hiilima ja üritasin kaugelt hiirehäälega juurde kutsuda kuid temal olid ilmselgelt omad plaanid. hakkaski juba üle kiviaia metsa minema ning viimases hädas jooksin ühe valli otsa ja viskasin kõhuli. rebane oli just ilusti kiviaia peal esikäppadega ja seljaga minu poole. sihtisin paarkümmend cm üle rebase ning vajutasin päästikut. rebane pani jooksu ja endale suureks üllatuseks järsku "kotstiki" pikali maas.. . mõõtnsin pikkade sammudega maad rebaseni umbes 290 sammu. sellega ülimaltrahul jalutasin auto poole tagasi kuid sama põllu tesiset nurgast vahtis vastu teine rebane. istusin vaikselt maha lõin püssi harkjala lahti, kuid rebane pani sörkides minema. ta eemaldus diagonaalselt. sihtisin uuesti üle rebase ja justv vajutamise hetkel vajus püss pisut paremale. pauk. rebane kummuli. mõtlesin juba et ei tea kas mulle on mingeid soojussensorritega padruneid müüdud. hiljem hakkas ta maas rullima ja veeres põõsastesse. tõin kodunt koera ja lasin vere jälje peale lahti. tulemust polnudki. verd oli maas meeletult. nagu ka pildiltki näha. hiljem samal päeval õnnestus kaks tk veel 2ra hiilida.
Trophy Hunter
kust tuleb palju verd ja maha ei jää on kõrvad ja koon 

Kui esijala alt lased, on pilt sama. Mul mitu korda olnud, mats ja maas ning siis hakkab ja hakkab tiirutama, keerutama ja mida iganes tegema, kogub ja läheb. Enamasti need ikka kätte saadud, kui koer kohe peale panna. Ei jõua urgu ära ronida.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kakukesega täiesti nõus,esijalast kukub,verd tuleb palju aga maha ei jää.Hea koeraga oleks kindlasti kuusepatsiku,ah jah ,teil ju kadakad,üles leidnud,kuhu võis putkata.Aga edasine tee kindlalt urgu,kus toibub või ka sureb,oleneb vigastusest.