"Eesti Jahimees" tasuta koju
"Eesti Jahimees" tasuta koju
Ommik kõigile.
kas keegi oskab öelda, kas aastast 2005 pidi hakkama "Eesti Jahimees" kõigil tasuta kodus hakkama käima? tõstatasin teema sellepärast et ise olen tudeng ja ple seda vaba raha, et tellida ja osta? Siiamaani ple mul koju tulnud, kuigi mõnel härral seltsist tuli. Ette tänades...
kas keegi oskab öelda, kas aastast 2005 pidi hakkama "Eesti Jahimees" kõigil tasuta kodus hakkama käima? tõstatasin teema sellepärast et ise olen tudeng ja ple seda vaba raha, et tellida ja osta? Siiamaani ple mul koju tulnud, kuigi mõnel härral seltsist tuli. Ette tänades...
Käi metsas vahel ka fiilingu pärast... , mitte liha pärast... 

- harrastaja
-
koju tuleb siis kui oled registreeritud jahimees. meie täitsime sügisel(või oli see talv) ankeedi oma andmetega. märgitud aadressile hakkas tulema ajakiri.
esimene asi, mis ajakirja puhul silma torkas, oli see, et nüüd on ajakirja tiraaž esikaanel punases raamis ära trükitud. eks ta ole nüüd muidugi hea suuri numbreid seal näidata, kui jahimeestele ta kohustuslik on
esimene asi, mis ajakirja puhul silma torkas, oli see, et nüüd on ajakirja tiraaž esikaanel punases raamis ära trükitud. eks ta ole nüüd muidugi hea suuri numbreid seal näidata, kui jahimeestele ta kohustuslik on
Eesti jahimees
Tuleb koju isegi 2 tükki,üks ainult päev tuleb varem.Ja keegi ei taha kuulda et ühest on küll mulle,ei toimetus ega side.Peaks vist hakkama tagasi saatma ühte.
võimalikult suurem ports
Eesti Jahimees
Olen kutsuda üritand aga saades teada palju ja mis maksab jahindusega tegelemine siis öeldakse et ei või mõtlen veel.No aga ajakirja annan ühele tulevasele jahimehele ,on siin foorumis ka osalend.
võimalikult suurem ports
ähh, vana sokk, sa ikka kavalust kasuta jah. ära kohe ütle kui kalliks kõik siis läheb kui kõik maksimaalsed varustuse detailid olemas on jms. räägi ikka seda mesijuttu, et algul käid niisama kaasas ja ajamas jms, saad niisama fiilingu kätte, siis hiljem tasapisi vastavalt oma soovidele-võimalustele jms hakkad asju ostma ja ise käima jne 

No ajakiri on selline asi, et ega ka mitte jahiga seotud pensionärid selle lugemisest ää ütle. Annavad veel käest kätte ja edasi lastelastelegi. Seal ju igaühel oma nurgake. Või kinkige mõnele ajakirjanikule (näiteks Margus Mihkels eilsest postimehest), et too oma kirjutistes metsaelanike elu enne tudeerida saaks (tema jutu järgi jooksevad ulukid praegu paaritumistungist autode ette ).