Silt numbriga koera kaelas (poolitatud teema)
Silt numbriga koera kaelas (poolitatud teema)
lihtsalt tekkis selline mõte. kas on väga keeruline rihmale kirjutada telefoni number 

Re: Leitud laika, Karksi vald, Polli küla
Anna nõu, et millega seda sinna kirjutada, et mis püsivalt sinna jääks? Ma enda omale kohe kirjutaks.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
pane 2 rihma kui kuidagi ei saa, ei suuda. teip alla, number teibile, läbipaistev teip peale. sügisest saadik kestab.
On veekindla kirjaga vildikaid. Mu koertel on tel.number DC peale kirjutatud 5 aastat tagasi-siiani kergesti loetav. Ja kui mul mob. number vahetus-ei saanud isegi lahustiga maha
- tõmbasin joone peale ja uus number juurde!

Olen DC40 kaelarihmadele ka veekindla vildikaga peale kirjutanud ja ühe hooaja peab kindlasti vastu.
Peale seda,kui üks koer jäädavalt kaduma läks,tellisin koertele pealegraveeritud telefoni numbritega roostevabast plekist umbes 35-40 mm pikkused lipikud,mille painutasin kaela kuju järgi ja neetisin kaelarihma külge.Absoluutselt välismõjude kindel.
antud rihma peale ,mis pildil näha saab väga eduliselt tinutuskolbi kasutada ei ole vaja läbi muidugi sulatada...
sinu nukker noku!
Väga kindlalt jääb kiri plastmassrihmale CD plaadile kirjutamiseks mõeldud vildikaga(või kuidas teda kutsuda).Mul on teist hooaega koerte rihmadel sellega tehtud kiri peal ja ei ole veel tuhmimaks läinud.Ja kujutage ette millist vatti saab jahiterjeri kaelarihm.
Naine võib olla,koer peab olema!
Graveeringuga lipik elupõline,aga inimene on ikka loll ja mugav.Arvatakse,et koeral on kiip ja küll see aitab üles leida.Samas lugejaid maal ju pole.Kui koer satub varjupaika,siis leitakse jah aga usun,et need siingi sageli kuulutatavad kadunud koerad oleksid tel nr olemasolu korral ammu kodu leidnud.
Markeriga kirjutatud number peab hooaja julgelt vastu ja alati saab üle kirjutada.
Loodan et koer leiab oma omaniku.
OT: Enda laikal selline gepsu rihma külge needitud(numbrid sisse löödud ja siis toorik musta spreiga üle värvitud
)
OT: Enda laikal selline gepsu rihma külge needitud(numbrid sisse löödud ja siis toorik musta spreiga üle värvitud

Õnne peab olema
Kui kellegi tuttaval on kontoris selline asi nagu laminaator siis seda peaks saama kasutada.
Tavaline paber lamineeritakse ära ja kestab nii mis kole.
Kui kellelgi Tartu kandis on abi vaja selle masinaga siis võin aidata.
Tavaline paber lamineeritakse ära ja kestab nii mis kole.
Kui kellelgi Tartu kandis on abi vaja selle masinaga siis võin aidata.
sooviku kirjutas:Väga kindlalt jääb kiri plastmassrihmale CD plaadile kirjutamiseks mõeldud vildikaga(või kuidas teda kutsuda).Mul on teist hooaega koerte rihmadel sellega tehtud kiri peal ja ei ole veel tuhmimaks läinud.Ja kujutage ette millist vatti saab jahiterjeri kaelarihm.
Hea mõte, mul see tööl olemas ja proovin järgi kohe.
Tavalisel kaelarihmal on muidu roostevaba plaat, kuhu minu tel nr peale löödud. Gepsu oma nuputasin, et kuidas sinna püsivalt peale saada.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Re: Silt numbriga koera kaelas (poolitatud teema)
Et ma ei valeta,siis pilt ka
Seda kirja pole kordagi üle kirjutatud.

Naine võib olla,koer peab olema!