See jutt läheb siin jah üsna absurdseks kätte,vist on tõesti mõttekas

.Ei ole minul mingit pistmist tolle mõttekojaga ,aga kuna sellele paistab olema tugev vastuseis siis selgitage ,miks on selline üritus nii vastuvõetamatu? Et mingi nurgatagune esinduskoda? Keegi hirmsasti kardab ,et jälle hakkatakse vastu tahtmist kedagi esindama? Aga see foorum ju on samasugune mõnekümne inimese nurgatagune pobin? Et 25 %,aga kahjuks sellest hulgast vast 1% on siin oma arvaamust sellel teemal avaldanud, kusjuure vastasseis on märkimisväärne! Mida mõtleb aga ülejäänud seltskond,ei oska vist keegi arvata? Seega on meie hääle kuuldavakstegemisel momendil kaks viletsat varjanti.Kõige õigem oleks ju loota EJS peale,aga kahjuks on ka sinna väga palju kriitikat.Järsku on tark hoopis õppida Varblase meeskonnalt ,te ainult vaadake kui tugevalt trummid põrisevad.Alguse sai vist nende üritus samuti Paidest,kus muideks ei puudunud ka press.Järsku on oma tahte saavutamiseks mõistlik samad "relvad"kõnelema panna? Kui sinna mõttekotta kogunevad arukad jahinduse kääkäigu eest muretsevad inimesed,siis miks ei võiks nad oma seisukohad omavahel selgeks rääkida/kokkuleppida ja esialgu mingeid põhjapanevaid otsuseid tegemata avalikustada mis toimub,kuidas toimub jne.Niisama nurka nohisema pole kindlasti mõtet minna.Tean ,et näiteks Paides on kanal 2-l oma korrespontent ,kes on ilmselt vägagi huvitatud uudisnupukesest.Miks siis mitte mõnel ladusa jutuga mõttekoja esindajal natuke jahimeeste elu valgustada?Muidugi mitte sedasi ,et pärast oleks vaja vabandaada :"aga mina ei mõelnud seda hoopiski nii !" Või suudab/tahab siine foorum ,v EJS midagi samalaatset korraldada? Vahet ju pole kes seda teeks jaguks aga vaid julgust ja ettevõtlikkust.Need kes siin Aini nii hoolega kiruvad/maha püüavad teha on kahtlemata targad ja haritud inimesed ,saage oma laiskuusest ja millestki veel üle,ronige oma kapslitest välja ja aitake oma mõistusega midagi korda saata,ärge olge piduriks.
Ja nüüd ma olen küll vait!