aadu kadakas kirjutas:...Lihtne on hoida ulukite maksimaalset ja suurematki arvukust üleval, teha seejuures õnnestunud jahid turismijahinõudlejatele ning siis võtta fondist ka ulukikahjustuste eest manti.
See on väga hea tähelepanek.

aadu kadakas kirjutas:...Lihtne on hoida ulukite maksimaalset ja suurematki arvukust üleval, teha seejuures õnnestunud jahid turismijahinõudlejatele ning siis võtta fondist ka ulukikahjustuste eest manti.
H:Owl kirjutas:See küsimus peaks vist õieti olema "Küsimused ja vastused" teemas aga seal (nii tundub mulle) eeldatakse küsijalt ka vastuse teadmist. Mina ei tea.
Niisiis lootes parimat aga valmistudes halvimaks küsin: Millisele isikule (või isikute ringile) peab tulevikus maaomaniku tasuta jahiloa välja kirjutama jahimaa kasutaja, kui tema kasutuses olevate maade omanike hulgas on (näiteks) AS "Swindler & Sons" AB, kelle enamusaktsiad kuuluvad Rootsi pensionifondile?
Kõik nimed ja olukorrad selles postituses on autori fantaasia vili ja võimalikud kokkulangevused reaalsete isikute ja olukordadega täiesti juhuslikud!
Ja samas pole vahet, kas maaomanik lubab jahiseltsil oma maal jahti pidada või ei. Väikeuluki loa peab selts andma niikuinii.kakuke kirjutas:§ 38. Jahiluba(4)Jahipiirkonna kasutaja on kohustatud kehtiva jahitunnistuse alusel andma tasuta jahiloa väikeulukite küttimiseks oma kinnisasjal jahti pidavale maaomanikule või tema määratud isikutele.
aivart kirjutas:Ja samas pole vahet, kas maaomanik lubab jahiseltsil oma maal jahti pidada või ei. Väikeuluki loa peab selts andma niikuinii.kakuke kirjutas:§ 38. Jahiluba(4)Jahipiirkonna kasutaja on kohustatud kehtiva jahitunnistuse alusel andma tasuta jahiloa väikeulukite küttimiseks oma kinnisasjal jahti pidavale maaomanikule või tema määratud isikutele.
Beretta kirjutas:Aivarti väide meenutas Brežnevi aega kui punaväe veteranidele anti õigus punase tulega üle tee minna.
Üllar Tamm kirjutas:Siin siis Riigikogu liikme Ülo Tuliku arvamuslugu http://www.vorumaateataja.ee/index.php/ ... oi-ei-tule
Minu arust on probleemsed kohad päris otsekoheselt loetletud, samas ikkagi see kiirustamine, et 1. märtsiks asjaga ühele poole saada![]()
Kommentaarid on muidugi omaette tase
Ats kirjutas:..Esimene aasta annad püksid jalast ää, teine aasta hea, pole enam pükse anda...
väga tugevalt kumab ikka raharull sest asjast läbi. Aga pädevus on mehel 0.