Kopranõre

2005. aasta teemad
Suletud
ozz

Kopranõre

Postitus Postitas ozz »

Tere. Mure järgmine: Kas keegi tarkadest oskab anda retsepti kopranõrest salvi tegemiseks? Ma siin sain kellegi käest mingi 5 grammi salvi, aga sunnik punnib vastu ja retsepti ei avalda!? Aitab ekseemide ja muude pisemate nahavigastuste raviks? Kõiksugu nohu ja külmetuste puhul samuti. Asi on järgi proovitud ja toimib!
Ahto Kattai

Postitus Postitas Ahto Kattai »

:D Ma tegin ka kunagi katset mingit tõmmist valmistada ,piirituse paasil .Kuna hais oli kohutav jäid raviomadused endal proovimatta.Andsin sõbrale ,kellel selg valutas.Oli siis selga määrinud ja naine oli arvanud ,et mees on püksi sittunud, :D et noh vanamees nii kohutavalt haiseb ja nii loobus temagi edaspidisest eksperimendist :D
Tõsisemalt võttes, oli asi kindlasti minu oskamatuses ja õigel kasutamisel kindlasti tõhus ravim!
Kivi kotti!
ozz

Kopranõre

Postitus Postitas ozz »

Üks mees siin andis mule proovida kopranõrest tehtud salvi! Aga ta sunnik ei anna mulle retsepti, muidu oleks ise kokku seganud aga ei tea ka millega? Oli selline valge ! Tundub, et tegu on vist hanerasvaga!? Tahtsin lihtsalt teada kas keegi on sellist asja ise teinud!? Kui on võiks teada anda!?
Suletud