hundikütt kirjutas:Kakuke,tahad naisele kasukat teha jahSiis pole muud kui 59 tuhkrut veel ja ongi kogus täis
...
Ma olen ikka kaks korda kaugemal oma kogumisega, ainult 58 veel vaja.

hundikütt kirjutas:Kakuke,tahad naisele kasukat teha jahSiis pole muud kui 59 tuhkrut veel ja ongi kogus täis
...
Feen kirjutas:Kiire ülevaade tänasest kastitiirust (õhtul vast panen mõne pildi ka üles, kui on mida panna). Nugis oli ülivähe liikunud. 2 rada ja kastid tühjad. Võtsin ühe raja ette, nugis oli känude õõnsusi kontrollinud ja arvatavasti magasmiskohta otsinud. Lõpuks (mõnisada m ainul astumist mul) oli läinud kuivanud suure kuuse alla magama. Panin rauad ette, kaevasin teiselt poolt lahti. Klobisin ja mässasin. Vahetasin raudade asukohta ka, kaaevatud augule ette ning magamamineku auk lahti. Ikka ei midagi. Rauad jätsin ette, ise autosse koera ja võrkusid tooma. Tagasi tulles selgus, et ikka ei midagiAjasin rauad kinni, koer sisse, võrgud peale ning sättisime jupp aega. Nugis oli liikunud määda kõdunenud kuusejuurekäiku paar meetrit eemale tupikusse. Kuna koer hoidis suunda, siis võtsin natukene ette ning nii kenasti, et kui koer puu alt välja tuli ja natukene asja selgitas ja kraapis, tuli nugise saba nähtavale. Panin võrgud peale, natukene togimist ja selle hooaja 2. nugis olemas
Veix kirjutas:Õnnestus see kaunis isanugis turustada täna 60.-ne euriga![]()
![]()