http://www.youtube.com/watch?v=_8lZ6uOdqrE
Tundub nagu ise küsin ja ise vastan.Pasun ja kasvatus.

Võin julgelt öelda, et ära võta seda youtube videot tõsiselt.
no ei tea, meil oli aastaid tagasi, kui astrost midagi ei teatud laika, kes ajas raudselt mahalaskmiseni või poole ööni. Vahepeal tegime teisi maste ja siis vastu õhtut hakkasime koera otsima, hääl oli tal võimas. Vahel sai siis ka siga ära lastud, vahel oli juba mitmenda naabri maal ja keset pimedat metsa. Hommikuks jõudis enamasti koju või sai kusagilt teelt koju kätte. Tööd tegi hästi, aga kui laskja vilets või vale loom, vot siis läks nihu. Oli minu veteranile kutsikaeas hea õpetaja ja paarimees, sellel koeral oli väga hea otsing, minu oma läks siis juba appi hääle peale.andrus kirjutas:... Elu on näidanud,et mõni koer istub taga(ei suuda üksi paigale panna) 7-12h. Kuidas seda asja ravida? Mina ise oma lolli peaga kahtlustan,et miks selline asi üldse juhtuma on hakanud ongi see samune Astro ...
rajaleidja kirjutas:: ma usun, et Jyril ta ikka reeglina pikemalt ajab.
Feen kirjutas: U nagu Jüri praegune laika vist (ajas ka foorumijahis kulti 300 m). Jüril vist selline laika esmane, aga äkki ikkagi oskab öelda kuidas koera selliselt kasvatada. .
Feen kirjutas:Aga küsimus oli selles kuidas kasvatada sellist koera, kes ei läheks loomaga 12 tundi jutti? Olen olnud külalisjahis kus norrakad (2 tk) ajasid sigu väga hästi, panid üle liini, viletsa käega mees oli ees. Peremeest hurjutati ikkapikalt, et kehvad koerad... a la, kellelgi olid olnud läänekad, kes liinist edasi ei läinud ja oi kui head need olid. Mingiteks situatsioonideks on just sellist koera vaja
Feen kirjutas:Aga küsimus oli selles kuidas kasvatada sellist koera, kes ei läheks loomaga 12 tundi jutti? Olen olnud külalisjahis kus norrakad (2 tk) ajasid sigu väga hästi, panid üle liini, viletsa käega mees oli ees. Peremeest hurjutati ikkapikalt, et kehvad koerad... a la, kellelgi olid olnud läänekad, kes liinist edasi ei läinud ja oi kui head need olid. Mingiteks situatsioonideks on just sellist koera vaja
plaaster kirjutas:Paned koerale ja kütile elektroonilise kaelarihmad külge. Esimese siraka annad kütile möödalasu eest, teise siraka koerale, et rohkem ei ajaks ja kolmanda siraka kütile selle eest, et pidid tema pärast koerale siraka andma.