naaritsa topis
naaritsa topis
Leidsin õuelt mingi karvase surnud looma. Võimalik, et naarits. Koer oli ta maha murdnud. Väliselt mingeid vigastusi polnud. Nüüd on ta kõvaks külmund. Kas on kellelgi huvi selle vastu, on tast võimalik topis teha?
- harrastaja
kui ise jahimees oled ja tegu on ameerika, mitte euroopa naaritsaga,siis ei ole väga midagi karta. kuid euroopa naaritsa puhul oleks väga kasulik keskkonnateenistust teavitada,kuna euroopa naarits peaks suht väljasurnud olema eestis ning uurijatele võib vägagi huvi pakkuda koht, kust see viimane mohikaanlane leiti
Re: naaritsa topis
naarits kirjutas:Leidsin õuelt mingi karvase surnud looma. Võimalik, et naarits. Koer oli ta maha murdnud. Väliselt mingeid vigastusi polnud. Nüüd on ta kõvaks külmund. Kas on kellelgi huvi selle vastu, on tast võimalik topis teha?
Tee KKI avaldus. Seaduse kohaselt on selleks 24h aega. Kui on eurooplane, pakun 99% et võtavad ära

sooviku kirjutas:Mehed,ärge nüüd seda Naaritsat ära hirmutage.Keegi ei tea ju, mis karvane loom see on.Tal võib olla seal mink või hoopis tõhk.Ma olen näinud mehi,kes ei teinud mingil ja saarmal vahet.Naaritsale:Vii aga topisetegija kätte,küll siis teada saad, mis elukas on.
Topisetegija juhuslikult EMT klient, elistab (tasuta) 1313 ja siis saad..

See on muidugi tore,et sa Eeru teed iga õue pealt leitud karvase looma kohta KKI-le 24 tunni jooksul avalduse.Kui palju on Eestis üldse jahimehi,kes on leidnud oma õuest surnud euroopa naaritsa ,või siis seda looma mandril elusalt näinud?Ühte meest ma muidugi tean,aga tema on juba viisteist aastat surnud.