aimpoint
Re: aimpoint

Eks rikkus ja köha on ikka kaks asja mida inimene ei suuda varjata

Mul siis sama jubin mis Harskal
Suht hea asi on, 100m pealt polnud probleemi märki lasta.

Trapperis lasin peale panna, kui õigesti mäletan, siis pealepanek läks koos jalgade ostuga kokku 100 euri.

Üks suur pluss selle juures oli see, et ei pidanud oma Mossinit ümber tegema kui peale lasin panna. Kui oleksin tahtnud tavalist optikat peale panna oleks pidanud luku käepideme ära kõverdama.

Trapperis lasin peale panna, kui õigesti mäletan, siis pealepanek läks koos jalgade ostuga kokku 100 euri.
Üks suur pluss selle juures oli see, et ei pidanud oma Mossinit ümber tegema kui peale lasin panna. Kui oleksin tahtnud tavalist optikat peale panna oleks pidanud luku käepideme ära kõverdama.
Omal plaanis sama sihik paigaldada Beretta ES-100 slug rauale.
kalur kirjutas:Omal plaanis sama sihik paigaldada Beretta ES-100 slug rauale.
Alguses tahtsin ise ka panna Akkar Altay'le peale, aga siis otsustasin ümber, kuna mossinile on tavalist optikat keeruline paigaldada.
Aga millega õhtal hämaras lased?
kalur kirjutas:Aga millega õhtal hämaras lased?
mismõttes millega ? Sellega saab hämaras väga edukalt lasta, peaasi, et seda looma vähekenegi näed, keda lasta tahad (muidugi, enne tuleb kindlaks teha, et see loom mida hämaras näed, on ikka see loom keda tabada vaja on

Korraliku optika vastu see ikka ei saa.
kalur kirjutas:Korraliku optika vastu see ikka ei saa.
Defineeri sõna "korralik". Vb tõesti on ta sinu jaoks parem, ega see siis ei tähenda, et aimpoint teistest kohe halvem on.
Endalgi on ühelasulisel venelasel tavaline optika peal, ise küll toda ei kasuta aga midagi halba ei saa ka õelda. On kohti kus tavaline optika võib tõesti parem olla, aga näiteks, kui ajujahis või mõnes muus jahis kus on keskmisest kiiremat tegutsemist vaja, oleks valida kas tavalise või aimpointi vahel, siis valiksin aimpointi, kuna minu jaoks saab sellega kiiremini tegutseda, eriti kui loom kipub lähedalt kiirusega mõõda jooksma

Nagu ma aru olen saanud ,siis Akkaril slug rauda ei ole?
kalur kirjutas:Nagu ma aru olen saanud ,siis Akkaril slug rauda ei ole?
Mai saa aru kuidas see siia puutub ?

Ma nagu masinisin ,et tahaks sama sihiku paigaldada SLUG rauale. Sina paigaldasid selle sihiku vindile.Ja mis puutub korralikku optikat ,siis ise kasutan ülemise otsa Zeiss-i.
kalur kirjutas:Ma nagu masinisin ,et tahaks sama sihiku paigaldada SLUG rauale. Sina paigaldasid selle sihiku vindile.Ja mis puutub korralikku optikat ,siis ise kasutan ülemise otsa Zeiss-i.
A, okei

Kui viitsid või tahtmist on ,siis pane oma tlf number privasse.Mul oleks mõned küsimused selle sihiku kohta.Ei ole eriline neti spets ja ei viitsi seda klaviatuuri toksida.
Mul see Aimpoint Akkar Altay Trapil peal ja ei kahetse grammigi!100 meetrit aind täpp peale ja minek!