Et siis vaja need hullud kinni püüda, kes muru üles tuhninud.

Eks see muttidega võitlemine ongi nö. kättevõtmise asi. Kord on tuhin olemas, et lähen püüan need raisad kinni. Siis jälle ununeb mõneks ajaks. Hetkel on kuhilate laialiajamisest selline kopp ees ja naine ka närvis, et peab alustama sõda nendega.
Koerad mul neid ei murra ning kohati on ka krundi servaö põlluäärne üles songitud. Kõige nõmedam on see, et vanadesse mutikäikudesse tulevad kõikvõimalikud hiired, mis närivad puude juurikaid.
Olen valiku ees, mõlemad välised lõksud ja kasutajate kommentaare siit ja sealt lugedes töötavad.
Kui valida 33eur plekist-plastmassist pindmine lõksvõi 32eur metall lõks, mis kestab arvatavasti aastakümneid, siis valin vist viimase.
Valida siis:
- Metallist harklõks, (piid lendavad alla) Mutilõks.com lehelt
- Talprid lõks jalaga peale astumisega (must-kollane) siin
- Üks lõks oli müügis Bauhausis
- Ja ühte tüüpi nägin E-ehituskeskuses
Mul üks tuttav ostis Talpridi, ei osanud seda üles sättida. Peale video ja juhendi ning semudega õlletamist

Siis on paaril tuttaval see metallist harklõks, kahvel lendab mutile selga.

Selle mutimehe lehelt on ka erinevaid ja huvitavaid mutilõkse, kuid kahjuks ei ole osasid meie poodides trehvanud.
Otsisin netist lõksu pilte ja panin need ritta http://imgur.com/a/IPRMv/all aita valida see õige või millega sinul on olnud häid tulemusi.
Kas kellelgi on kogemusi?
P.S. Palun mitte soovitada neid kollasied lilli (tuuleveski laadsed) ja/või piuksujaid ning kuulikesi, kuni tossuni välja. Kuna murupinda on omajagu, siis ajutine eemalepeletamine ei ole lahendus.
W.