väiksed meened
väiksed meened
olete äkki teinud väikseid meeneid trofeedest, padrunist, uluki hambast, kihvast? mida saab näiteks kaela riputada või midagi muud ilusat lauale.
ei mõtle siin topiseid, ega sarvede alusele panekut.
ei mõtle siin topiseid, ega sarvede alusele panekut.
OT: vindiga lastud trofeelooma sarvede või kihvade alusele saab kinnitada ka looma surmanud kuuli, ükskord üritasin kuuli asemel (mida ei leidnud lihtsalt) alusele kinnitada padrunikesta, aga ei mäletagi, mis põhjusel see sealt liiga kiirelt alla kukkus ning tol hetkel ei viitsinud rohkem liimiga plätserdada.
Mõni aasta tagasi leidis mul jahikoer ühe soku leidsarve, pisikese kolmeharulise, mille eriskummaline kuju andis võimaluse harude hargnemiskohast nikerdada sellise ...ee...verbaalsele kirjeldamisele halvasti alluva kujuga müütilise linnu kujukese paelaga kaelas kandmiseks. Kui peaksin selle nüüd üles leidma veel, siis panen ka pildi üles
Mõni aasta tagasi leidis mul jahikoer ühe soku leidsarve, pisikese kolmeharulise, mille eriskummaline kuju andis võimaluse harude hargnemiskohast nikerdada sellise ...ee...verbaalsele kirjeldamisele halvasti alluva kujuga müütilise linnu kujukese paelaga kaelas kandmiseks. Kui peaksin selle nüüd üles leidma veel, siis panen ka pildi üles
- harrastaja
- harrastaja
- harrastaja
Teder kirjutas:Ise olen kogunud tiibasid, igast jahilinnust üks paar ja enamgi. Mõned tiivad puhvetikapis klaasi taga. Lihtsalt ilus neid vahel vaadata.
Sellisel asjal ka praktiline pool-tunned tiiva järgi teinekord kohe ära kelle lasid, sest üldjuhul ega enne laskmist lennu pealt ikka suurt ei määra küll.
Mine metsa!!