Kui ma vaatan ja vaatan seda relvaseaduse pragrahvi 29. lg 3 sõnastust
Jahitulirelv on jahipidamiseks ettenähtud kergesti lülitatava kaitseriiviga sileraudne, vintraudne ja kombineeritud püss, püstol ning revolver. Ja kui ma mõtlen samas seaduses antud revolvri definitsioonile (§ 12 lg 1 p 3) ja pöördun lisaks veel õigekeelsussõnastiku poole, siis see "ning" seal sõna "revolver" ees võib tähendada ka "ja ühtlasi". Kuna relvaseaduse enda definitsiooni järgi revolvril ei pea olema kaitseriivi ja kaitseriivi kui sellist ei ole ka kusagil seaduses eraldi mõistena sätestatud, siis ma julgeksin selle paragrahvi sõnastust omas mõttes muuta selliseks
Jahitulirelv on jahipidamiseks ettenähtud kergesti lülitatava kaitseriiviga sileraudne, vintraudne ja kombineeritud püss, püstol ja ühtlasi revolver. Ühesõnaga - kas see kergesti lülituva kaitseriivi nõue ikka jõuab sellises sõnastuses olevas paragrahvis üldse revolvrini?
Võibolla me prõmmime rusikatega lahtisele uksele ja nõuame sisselaskmist?!
Eks muidugi pikast vaatamisest ja mõtemisest võib ka
ühtlasi lolliks minna

Isiklikult ei ole mul sooja ega külma sellest, kas revolver (olgu ta siis kaitseriiviga või ilma) on jahirelv või ei ole. Ma olen siin foorumis ka varem kusagil öelnud, et mina jahile pipragaasi, käeraudu ja kumminuia ning
(ja ühtlasi) ka revolvrit, kaasa ei tassi.