Lihajagamisest (poolitatud teema)
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Aga millega seal puhtas ruumis seda looma siis tükeldatakse kui saag ja kirves ei kõlba?
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
kalur kirjutas:Aga millega seal puhtas ruumis seda looma siis tükeldatakse kui saag ja kirves ei kõlba?
noaga kondistad, pärast koerakondid lööd kirvega liigestest lahti, seda enam ei viitsi noaga nikerdada
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Niimoodi talitades on juba päris hea 

Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
andrus kirjutas:Ja selle sae nurga tagustes peidab ennast ju ainult 2 batsilli.
Nagu kakuke juba mainis, siis minu teada on kõik taolised "ehitussaed" veekindlad ja pestavad (meie Makita küll on


Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Konti ikka noaga ei poolita. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Soolast üksi jääb väheks... Pakk tuleb ära keeta!TiitR kirjutas:andrus kirjutas: Samuti võiks küsida kui steriilsed on siinsete liharaiumis pakud? Arvate, et lihtsalt hiljem jämesoolaga üle kuhjates saab steriilne?

Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Välek ma annan sulle uued pakud kui vaja.Saunakatlas pakke soojendada? 

Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Sellepärast nüüd puud hakkad maha võtma, et uut pakku saada?puugi kirjutas:Välek ma annan sulle uued pakud kui vaja.Saunakatlas pakke soojendada?


Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Mis lõiketera teil sellel makital on?
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
kahro kirjutas:Mis lõiketera teil sellel makital on?
Kaasas 4 tera (pikkused ca. 10cm. metall/metall, puit/metall, ainult puit ja ainult metall), algul kartsin, et jääb lühikeseks, kuid elu näitas, et täiesti piisav, kuna liha ei lõika, vaid konti. Igaks petteks sai 30cm. tera juurde ostetud, kuid see kukub vibama ja pehmet liha ei lõikanud samuti.
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Kaasas 4 tera (pikkused ca. 10cm. metall/metall, puit/metall, ainult puit ja ainult metall), algul kartsin, et jääb lühikeseks, kuid elu näitas, et täiesti piisav, kuna liha ei lõika, vaid konti. Igaks petteks sai 30cm. tera juurde ostetud, kuid see kukub vibama ja pehmet liha ei lõikanud samuti.
Milline nendest kõige parem on?
Milline nendest kõige parem on?
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
kahro kirjutas:Kaasas 4 tera (pikkused ca. 10cm. metall/metall, puit/metall, ainult puit ja ainult metall), algul kartsin, et jääb lühikeseks, kuid elu näitas, et täiesti piisav, kuna liha ei lõika, vaid konti. Igaks petteks sai 30cm. tera juurde ostetud, kuid see kukub vibama ja pehmet liha ei lõikanud samuti.
Milline nendest kõige parem on?
Puhtalt metalli oma ei kõlba selleks tööks (oled ilmselt isegi rauasae lehte käes hoidnud?


Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Mul enda omal otsas just puidu tera. Lõikab kui siidi. Purihambad on ainus, mida ei soovita eriti nühkida. Pead ma olengi kahelt poolt lõiganud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
kakuke kirjutas:Mul enda omal otsas just puidu tera. Lõikab kui siidi. Purihambad on ainus, mida ei soovita eriti nühkida. Pead ma olengi kahelt poolt lõiganud.
Hea teada! Kui praegune tera peaks "saba" andma, siis võtame selle kasutusele

Re: Lihajagamisest (poolitatud teema)
Ka mulle meeldis varem sealiha põdralihast rohkem. Paraku mu tütred ei arva nii ja eelistavad igal kümnel juhul sealihale ja kitselihale põdraliha. Olen kuigimoodi ka ise põdraliha eelistama hakanud.
Mis kontidesse puutub, siis põdra selgrootükid on hea supimaterjal, juurde panna ka teisi luiseid tükke. Koeri mul ei ole, nii pean ka kontidega liha ise ära tarvitama. Ja supiks nad sobivad, pea juurde ka süldimaterjaliks.
Mis kontidesse puutub, siis põdra selgrootükid on hea supimaterjal, juurde panna ka teisi luiseid tükke. Koeri mul ei ole, nii pean ka kontidega liha ise ära tarvitama. Ja supiks nad sobivad, pea juurde ka süldimaterjaliks.