sokk kirjutas:Kahro, kas teil seltsis öeldakse jahimehest ajajad?
meil on ikka ajajad ja eesolijad või liinimehed või laskjad või harva ka kütid. Sellist jahimehe sõna pruugitakse ikka üldistatud tähenduses, enamasti koosolekul või nt ringi sõitva võõra auto kohta, et vist (naaber-)jahimeeste auto.
Inks kirjutas:Kui keegi omale tellib siis kisagu, ma telliks ka. See saatja sobib ka täitsa esimeseks saatjaks, eksole ??
Ma küll ise ei tellinud, aga mulle kingiti. Julgen soovitada, nii palju kui kasutanud olen, siis töötab hästi, metsas levi on hea, aku peab ka väga normaalselt, nt eelmine pühapäev jahil käies oli terve päev sisse lülitatud ja aku näit ei langenud ühtegi pulka. Sobib hästi esimeseks saatjaks, midagi keerulist ei ole..
Nupp all paremas nurgas, võtme kujutis ka peal ja puha. Hoia rohkem kui 1 sekund all. Menüüs on võimalik ka panna klahvilukk automaatseks. Läheb peale kui klaviatuuri 10-15 sek jooksul ei näpi.
☞meie toimetused sõnas ja pildiswww.salmejahiselts.ee
smtasku kirjutas:Nupp all paremas nurgas, võtme kujutis ka peal ja puha. Hoia rohkem kui 1 sekund all. Menüüs on võimalik ka panna klahvilukk automaatseks. Läheb peale kui klaviatuuri 10-15 sek jooksul ei näpi.