Just nimelt - maailmas on palju asju olemas

. Antud teema pealkirjaks on 9,3x62 aga mitte 45/70 või mõni muu kaliiber.
Ja lastes 9,3x62 sisse 50 m pealt, siis 150 pealt on tabamispunk peaaegu sama. Kaugemalt ei ole mul vaja ka õngitseda - pigem ikka lähemalt. Ja alati ei kipu ka võssa tulistama

. Ainult siis kui on mitu kokkulangevat põhjust (jahipäeva esimene pool -et oleks aega vajadusel vigast ulukit jälitada, hooaja lõpp ning nn. min. limiidi täitmine). Oktoobri keskel oli võimalus põdravasikat samuti rabas peenikesse võssa lasta - jätsin näpu sirgeks. Nüüd ees viimane nn. nädalavahetus ning meil 3 põtra veel küttida. Lumi läinud ja kahtlen, et midagi enam saame. Looma füüsiliselt lihtsalt meie piirkonnas ei ole

.
Olen ise mitu korda mõelnud, et ostaks karbi S&B 18 grammist poolmantlit prooviks aga kuna Norma Oryx töötab hästi, siis mõtteks ta jäänud ongi. Sako megat proovisin - jooksis ka hästi (tiirus), kuid tagasilöök ja pauk tundusid rammusamad olema. Sellepärast ka Norma peale jäänud ning pealegi antud perioodil jätkub 20 padrunilisest karbist 2-3 hooajaks.
6,5 S&B minu kustile aga ei sobinud erineva kaaluga kuulid. Üks jooksis märklehte isegi lappi.