koera gps
Re: koera gps
Ära ei lõhu,aga mägrad ja koprad närivad neid pidevalt.Õhtul pesen savist puhtaks.
Täna lõpetas lepingu DC 30 . Kiskusin juppideks. Kogu elektroonika on rooste ja rohelise oksiidi segune. Ehk siis kahe nädalaga on koolenud DC 40 ja DC 30. Soetatud on praeguseks HuntingWiev ja tõenäoliselt toon ka juurde uued Garmini rihmad, mis mugavad kasutada.
vallo kirjutas:Täna lõpetas lepingu DC 30 . Kiskusin juppideks. Kogu elektroonika on rooste ja rohelise oksiidi segune. Ehk siis kahe nädalaga on koolenud DC 40 ja DC 30. Soetatud on praeguseks HuntingWiev ja tõenäoliselt toon ka juurde uued Garmini rihmad, mis mugavad kasutada.
Kaupo eelnevalt selgitanud mulle, et võiks mingi aja tagant lahti võtta ja kontrollida niiskust/roostet. Veekindlad kyll, aga mingi niiskus ikka pääseb sisse.
duo on parem
Nõuka ajal toodeti ka veekindlaid käekelli - vett sisse lasid aga välja ei lasknud
Eks siin sama lugu. Kaldun arvama, et üsna palju aitaks peale jahti nende rihmade kuivatamine - vähemalt õhu käes hoidmine. Keskküttega korter peaks olema ideaalne oma kuiva õhu tõttu. Kuskile kapi sahtlisse viskamine kindlasti ei aita. Loomulikult radika peale või praeahju neid vast ikka ei maksaks panna.

ikka lõbusalt
Millist kaarti Astro 320 soovitate ?
Mul on rihmad alati peale jahti läinud halli radika kõrvale kuivama. Pigem on lekke põhjuseks tihendi jäigastumine ja ebatihedaks muutumine.
Nädalavahetus möödas ja remondis olnud Astrot saanud kaks päeva katsetada.Kõik toimib suurepäraselt.Tänusõnad Kaupole,kes asja kiirelt ära tegi

Nädalavahetusel lõpetas töö dc 50. Lihtsalt katkes ühendus. Ühtegi eelnveat hoiatust polnud. Kasutatud sihipäraselt. Sisselülitamisele ei reageeri, sama ka laadija puhul. Vanus ca 1,5 kuud. DC 30 juba 5 hooaeg ja töötab muretult.
Kas kellelgi on esinenud sama probleemi?
Kas kellelgi on esinenud sama probleemi?
Kaks DC50 rivist väljas. Vastu pidasid ca 1 kuu.
-
DC50 rihmasid ei oma, aga suvel soetatud DC40 ei toiminud juba esimeses jahis. Vahetati küll garantii korras probleemideta välja, aga ebameeldiv üllatus jahil ikkagi.
Peaaegu kolm kuud kasutanud ja kõik korras.
Ega seda vana dc-30-t enam leia,eelmine aasta veel mõnes rootsi netipoes oli. Aga need uuemad tunduvad paras saast, kui iga teine ei tööta.
Hea kui garantiiajal otsad annavad. Mul DC 40`ned andsid peale garantiiaja lõppu saba.
Kui tihti te neid kaeluseid päris tühjaks lasete tiksuda?Ma olen hoidnud pidevalt laetud,sest kunagi ei tea millal vaja läheb.