Vertikaalne 2 raudne vint relv
Vertikaalne 2 raudne vint relv
Tere
Küsimus siis selline,et kas on kellegil kokkupuudet kahe raudsete vint relvadega.Kui on siis kuulaks soovitusi,et mis firma ja kaliibriga.Ja sooviks siis ikka asja kohast infot küsitud teema kohta, mitte et hakatakse kiitma tavalisi vintrelvasid kuna huvi on just 2 raudse vertikaal raudadega vintpüssi vastu.
Adekvaatse info eest ette tänades.
Küsimus siis selline,et kas on kellegil kokkupuudet kahe raudsete vint relvadega.Kui on siis kuulaks soovitusi,et mis firma ja kaliibriga.Ja sooviks siis ikka asja kohast infot küsitud teema kohta, mitte et hakatakse kiitma tavalisi vintrelvasid kuna huvi on just 2 raudse vertikaal raudadega vintpüssi vastu.
Re: Vertikaalne 2 raudne vint relv
Võta minuga ühendust privas või helista 58370240. Mul ainult kaheraudsed, vertkaalsed, erinevate kaliibrite kombinatsiooniga rauapaaridega. Karabinidest ammu lahti saadud.
-
Tervist.Mul kogemusi jagub.Jutt läheks pikaks.Info5139110 KALLE
nippm kirjutas:Tere
Omal kogemus 2 x 9,3X74R Blaser BB97 ühe päästikuga. Infot rohkem 56467272
-
Äkki ikka viimased 3 panevad oma kogemused siia kirja. Tonyl ka vene kaheraudne, kui ma ei eksi?
Ma ei kuuluta tõde. Avaldan vaid arvamust.
Keegi ei julge avalikult enam iitsatadagi, kardavad siin teatud foorumlaste poolt materdatud saada.
Andrus Michelis kirjutas:Äkki ikka viimased 3 panevad oma kogemused siia kirja. Tonyl ka vene kaheraudne, kui ma ei eksi?
Venelane müüdud. Ise eelistan Blaserit teatud põhjustel: istub hästi põske, ilus disain alates luxurist ülespoole, reguleeritavad rauad, padruneid rauas hoides väga ohutu, saadaval minu lemmikkaliiber mis on 9,3mm, kuuliks kasutan 18,5g mis võsas suhteliselt lollikindel. Vihmaga - lumega kui optikata maas hea ajujahi sihik.
Endal pole "tupla vinti" olnud aga oli kombi Finnclassik. Toodab ka topelti vinti. Seega poetan sõna vahele. Muidu oli väga hea püss(topelt vindi sihik ja kesta heitjad veel paremad) aga ühel lumisel päeval vedas mind alt,peale seda me enam nii head sõbrad ei olnud.
Nimel 512-l avamisek tuleb avamis kangi-hooba liigutada paremale nagu kõigil püssidel,ainult tema liigutab sellega sellist plaadi moodi asja lukukoja pealt ja siis avaneb.
Sellel päeval oli lund palju ja suht külm.Koerad käisid seaga siia sinna ja püss oli kuusikus liikudes kogu aeg pihus,käsi ümber selle sama koja-padrunipesa. Käe soojusega lumi sulas sinna vahele ja külmus minu püss nii kinni,et pärast tuli autos tükk aega soojendada,et lahti saada. Peale seda sai meie suur sõprus otsa.
Nimel 512-l avamisek tuleb avamis kangi-hooba liigutada paremale nagu kõigil püssidel,ainult tema liigutab sellega sellist plaadi moodi asja lukukoja pealt ja siis avaneb.
Sellel päeval oli lund palju ja suht külm.Koerad käisid seaga siia sinna ja püss oli kuusikus liikudes kogu aeg pihus,käsi ümber selle sama koja-padrunipesa. Käe soojusega lumi sulas sinna vahele ja külmus minu püss nii kinni,et pärast tuli autos tükk aega soojendada,et lahti saada. Peale seda sai meie suur sõprus otsa.
jahismurf
See venelane vist nüüd foorumlase Vallo käes,kaliibris 45/70 .Lasi sügisel suure 6+6 pulli,raius nii et valgeid laaste lendas
Eks ta ise kommib täpsemini 

243win
jahe kirjutas:See venelane vist nüüd foorumlase Vallo käes,kaliibris 45/70 .Lasi sügisel suure 6+6 pulli,raius nii et valgeid laaste lendasEks ta ise kommib täpsemini
See venelane ei olnud ühtki otsapidi vertikaalsete raudade asetusega ju kah, eksole.
BM
Mul oli IŽ94 2 vintrauaga, kokkujooksuga tuli vaeva näha aga lõpuks sain nii, et alumine raud lasi 100 m peale 4-5 cm alla. See oli maksimum, mis ma temast kätte sain. Olen ka ühte Finnclassikut sättinud, selle sain suhteliselt lihtsalt kokku. Võrreldes venelasega oli regullimine lihtsam ja täpsem. Kui ajumehele, siis mina soovitaks pigem kombit, on esiteks kaalult kergem, siledaga seisvat looma lasta ohutum ja kui nugis puus, paned haavli rauda ja 60 EUR kukubki sülle
. Kütile soovitan karabiini. Ma käisin selle püssiga paar aastat, sai lastud erinevaid loomi aga sellist head kindlustunnet ei tekkinud. Päästikud on sileda omad. Erandiks on kindlasti kallid relvad aga siin on ka Krieghoffe tagasi saadetud kokkujooksu pärast. Sõbra Blaserit olen kasutanud 9,3x74, see jättis küll väga hea mulje aga sellise püssiga on kahju ajusse minna 

Kirjutage siia natuke ka täpsusest, kuidas mingid relvad jooksevad: 50,100 ja 150 m peal. Sest eks ta ikka koeramehe relv on, kuna hea lühike ja kerge puhastada.
Aim small, miss small!
Sõbra Finnclassicul suur skoop peal. Mõlemad .308. Ühe õhtuga suur sokk ja kena kesik, mõlemad kõri lasuga kohe maas. Mõlemal korral käis üks laks ja teine jäi reservi. Hiiumaa 2008.
Metslane kirjutas:Kirjutage siia natuke ka täpsusest, kuidas mingid relvad jooksevad: 50,100 ja 150 m peal. Sest eks ta ikka koeramehe relv on, kuna hea lühike ja kerge puhastada.
Kirjutan.Kuna minu oma isetehtud, sai raudade muff valmistatud nii, et mõlemad rauad jooksid paralleelselt. Nii nad ka jäid reaalselt, vajades ainult "pisitimmimist" .
Kuna mul optikal "bullet drop corrector" peal, sisselastud kõigest 100m peale. Ülemisest rauast nii mina kui ka minust tunduvalt parem laskja 100m vastavalt 3cm ja 2 cm ringi sisse 3-st kolm . Alumine läheb kella poole kuue peale ca. 3 cm . Mind rahuldab.
Praktikas kasutan ainult hiilimis-ja varitsusjahis. Kui relvaga hakkasin harjuma, lasin "trenniks" edukalt soku ca. 190 m kaelapauga

Head uut aastat! Jyri, mis juhtunud, et uuel aastal surmarelvast nii räägid?jyri kirjutas: Mõni loom vajas 2 pauku ja mõni läks mööda kah.