suitsupakk, 10/10, 100m, käe pealt, seistes
- Lauri Tamm
Re: suitsupakk, 10/10, 100m, käe pealt, seistes
Suitsupakk laskmise hindamiseks pole just parim vahend kuna see rajakas ju nelja kandiline, märklehel on ideaalne tabamisala siiski ümmargune 

Äkki keegi 9,3-e fännidest on sama harjutust oma "kahurist" proovinud ja julgeb siin ka kommenteerida tulemusi(või hoopis tagajärgi a`la akadeemik Lippmaa). 

Alati on rohkem kui 2 võimalust!
Otse loomulikult, kui nii lahkelt küsitakse. Skanneerin ka tulemused, kui kahurist lastud.
Lauri Tamm kirjutas:Suitsupakk laskmise hindamiseks pole just parim vahend kuna see rajakas ju nelja kandiline, märklehel on ideaalne tabamisala siiski ümmargune
Ehk siis konservikarp

22LR kirjutas:Äkki keegi 9,3-e fännidest on sama harjutust oma "kahurist" proovinud ja julgeb siin ka kommenteerida tulemusi(või hoopis tagajärgi a`la akadeemik Lippmaa).
Siin foorumis on päris pikalt vaieldud 9,3 või mõni muu tummisem kaliiber vs tongipüssi mehed

243win
-
Jahe ,olen käsi ,kui punti võtad!
ja kui juba......,siis mõnele 200m pealt kitsele kaela laskjale viskaks ka kinda! 

jahe kirjutas:22LR kirjutas:Äkki keegi 9,3-e fännidest on sama harjutust oma "kahurist" proovinud ja julgeb siin ka kommenteerida tulemusi(või hoopis tagajärgi a`la akadeemik Lippmaa).
Siin foorumis on päris pikalt vaieldud 9,3 või mõni muu tummisem kaliiber vs tongipüssi mehedEt kumb siis tapab paremini ja kumb jätab rohkem raipeid metsa.Seoses sellega tekkis mul jabur mõte sõbralikult mõõtu võtta näiteks 100m tiirus jooksvat põtra ,kaliiber alates 9,3 vs tongipüssimehed.Minimaalselt võiks vastaseisus olla viis võistlejat,10 lasku per kärss
.Arvesse läheb kumbagi võistkonna punktide summa,kusjuures iga 0 tähendab seda et põder on raibe
.Mul on ikka olnud niisugune haiglane arusaamine,kes saab tiirus pihta saab ka metsas,vastupidi on pisut kaheldav
.
Ja mida sellise võistluse tulemusest peab järeldama peale mehe laskeoskuse??
Siis peaks juba "tehis võsa" enne rada tekitama ja märgi külge geeli või mis iganes kuubiku kah aretama.
Viimati muutis andrus, E Jaan 06, 2014 9:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
jahismurf
See kes osa ei võta on automaatselt praalija! 

andrus kirjutas:jahe kirjutas:22LR kirjutas:Äkki keegi 9,3-e fännidest on sama harjutust oma "kahurist" proovinud ja julgeb siin ka kommenteerida tulemusi(või hoopis tagajärgi a`la akadeemik Lippmaa).
Siin foorumis on päris pikalt vaieldud 9,3 või mõni muu tummisem kaliiber vs tongipüssi mehedEt kumb siis tapab paremini ja kumb jätab rohkem raipeid metsa.Seoses sellega tekkis mul jabur mõte sõbralikult mõõtu võtta näiteks 100m tiirus jooksvat põtra ,kaliiber alates 9,3 vs tongipüssimehed.Minimaalselt võiks vastaseisus olla viis võistlejat,10 lasku per kärss
.Arvesse läheb kumbagi võistkonna punktide summa,kusjuures iga 0 tähendab seda et põder on raibe
.Mul on ikka olnud niisugune haiglane arusaamine,kes saab tiirus pihta saab ka metsas,vastupidi on pisut kaheldav
.
Ja mida sellise võistluse tulemusest peab järeldama peale mehe laskeoskuse??
Siis peaks juba "tehis võsa" enne rada tekitama ja märgi külge geeli või mis iganes kuubiku kah aretama.
Nagu öeldud oleks tegu eelkõige sõbraliku mõõduvõtuga,pärast võiks ju kuskil mingi olemine olla

Ahto sina oled kindlasti tiimis kui asjaks läheb

243win
Sellisest mõõduvõtmisest võtaks isegi osa.
- Priidik Õun
Võtaks ka hea meelega 9,3+poolel osa !
Kui hobu on surnud on tark sadulast maha tulla.
Pole see mõte midagi jaburjahe kirjutas:....Seoses sellega tekkis mul jabur mõte sõbralikult mõõtu .....

Viimati muutis Välek, E Jaan 06, 2014 11:27 pm, muudetud 1 kord kokku.
Andruse jutu põhjal tekkis mõte, et samal üritusel võiks korraldada võsa ja heina /vilja katsed erinevatele kaliibritele 

Välek kirjutas:Andruse jutu põhjal tekkis mõte, et samal üritusel võiks korraldada võsa ja heina /vilja katsed erinevatele kaliibritele
Ja päeva lõpuks esinevad Andrus ja Jyri meelelahutusliku diskussiooniga teemal "mu vestluspartner on sügavalt rumal inimene"

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...