Tädimaali poolt selle aasta põldpüüjaht. Üks ilusamaid jahte vist elus. Et kohe pooma ja peksma ei hakataks, siis antud piirkonnas loendasin eelnevalt vähemalt 50 lindu. Antud piirkonnast on aktiivne väikekiskja küttimine ning põllumajanduslik ala on olnud aastaid väga sobilik püüdele nii toiduks kui varjeks. Ei saanud nad selle päeva järel otsa ning ka tuleval aastal on neid kindlasti omajagu olemas.
Video ise siin http://vimeo.com/84179656
Põldpüüjahist video
Põldpüüjahist video
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Re: Põldpüüjahist video

Naine võib olla,koer peab olema!
Feen kirjutas:Tädimaali poolt selle aasta põldpüüjaht. Üks ilusamaid jahte vist elus. Et kohe pooma ja peksma ei hakataks, siis antud piirkonnas loendasin eelnevalt vähemalt 50 lindu. Antud piirkonnast on aktiivne väikekiskja küttimine ning põllumajanduslik ala on olnud aastaid väga sobilik püüdele nii toiduks kui varjeks. Ei saanud nad selle päeva järel otsa ning ka tuleval aastal on neid kindlasti omajagu olemas.
Video ise siin http://vimeo.com/84179656
Ja kui sa veel hea koeraga metskurvitsa jahti satud, siis saad alles selle õige "ilusa" kätte.
Tonyga nõus. Koeraga nepijaht üldjoonets sama, aga tegevus metsas ja seega raskem ja väljakutsuvam. Parve muidugi üles ei tõuse, harva 2 lindu korraga. Ja tihti tõuseb lind lendu suunas, mida kõige vähem oodata võiks. Küllap see selle üheks kõige põnevamaks jahiks teebki.
Kohe hea on vaadata hästi töötavaid koerasid, hea video!
Kohe hea on vaadata hästi töötavaid koerasid, hea video!
Hea video!
Kuna ma pole kunagi koeraga püüjahil viibinud siis küsimus, miks see vile vajalik on?
Kuna ma pole kunagi koeraga püüjahil viibinud siis küsimus, miks see vile vajalik on?
Vile on vajalik, et koer peale linnu/lindude lenduajamist seisma jääks, ning jahimehele toru ette ei jookseks.
Arvan et tädimaali vilistab kindlustunde pärast, ning ta koerad oskavad ka ilma vileta.
Aga nagu ütleb vanasõnagi parem karta kui kahetseda.
Arvan et tädimaali vilistab kindlustunde pärast, ning ta koerad oskavad ka ilma vileta.
Aga nagu ütleb vanasõnagi parem karta kui kahetseda.
-
Olen minagi nautinud Tädimaali koerte -ja juhi super tööd. Ja kiitnud ja nautinud. Seda saavutab ainult suure pühendumisega. Ei ole nii, et võtan eeldustega koera ja ootan et tööle hakkaks.Ropp töö ja enesedistsipliin.Minu jaoks on linnukoerte töö üldse koolituse-töö tipp, kuningas. Mul sellist kannatust ei ole antud.
Super, et Tädimaali lõpuks on "kapist välja " saanud ja ka teised saavad nautida jahi ilu ja võlu.
Super, et Tädimaali lõpuks on "kapist välja " saanud ja ka teised saavad nautida jahi ilu ja võlu.