Mnjaa, nüüd räägin loo, miks on hea autos omada pihtisid. Täna panin naabrimehe juures ülesse kasti mingile. Kast sai paika ja hakkasin panema sisse raudu, aga rauad olid sellised vigased. Eriti ei süvenenud ka, et mis täpselt ei lasknud neid vedrudel horisontaalsesse asendisse minna, kui rauad vinnas ja mõlesin, et panen piirajad peale ja lasen piirajate peale (mõte oli võtta teised rauad ja need sinna sättida). Üks piiraja hüppas selle käigus maha ja ma ei saanud ise ka aru kuidas see toimus, kui korraga avastasin, et raudade vahel oli üks minu labakäsi ja teise käe põial. Läbi häda sain auto kastist mootorsaed maha tõsta ja nende alt leidsin pihid. Üritasin kuidas üritasin, isegi lahti neid ei suutnud sellises käed lukus asendis teha. Võtsin siis pihid ja jooksuga lasin naabrimehe juurde, sellele ulatasin pihid ja ütlesin, et tee lahti. See võttis pihid ja surus teisipidi kokku, siis lasin teisipidi suruda ja panin ise rauavedru vahele ja lasin kokku suruda. Nii pääsesin lahti. Jäin mõtlema, et kui kaua huvitav oleks pidanud seletama oma 70a naabrile, kuidas sättida nööri läbi raudade ja sedasi lahti sikutada või kas ta oleks ikka käte vahel selle vedru suutnud kokku suruda, ei tea, aga sedasi see töötas ja väga kiirelt. Põial on küll jube tuim hetkel. Aga minu jaoks kindlasti õpetlik lugu, et ettevaatus ei tee paha.
Ahjaa, täna avastasin, et kährikud on selle sooja ilmaga jubedalt liikuma hakanud ja üks oli roninud minu suurde kastlõksu.