tsiteerin:
Neid koera kuulekuse teemasid siin ennegi olnud,kus kõige targamad ja teadjamad on ikka taksi-terjeri omanikud ja just laikade õpetamise seisukohalt.
Siinkohal ühinen Soovikuga - tundes paljusid laikaomanikke ning "mittekoerte" omanikke (ka ise terjeri omanikuna), siis aeg-ajalt jääbki selline mulje, et inimesed on lihtsalt harimatud. Nende jaoks on olemas ainult nende tõug ning ülejäänud on mõttetud. Sama lugu ka kasvatamise kohapealt - olgu selleks kuulekus või mis iganes -ainult nende jutt on õige

. Sellistest vennikestest ei ole ma kunagi miskit arvanud - minu silmis näitab selline suhtumine ainult inimese kitsarinnalisust - see juba nende tragöödia

.
Minu arvamus on, et koer on oma peremehe nägu - kunagi arvasin ka, et terjerit kui üksinda töötavat ja isemõtlevat koera on elementaarsele kuulekusele väga raske õpetada. Tegelikult aga on see ainult enda kättevõtmise ja järjepidevuse asi. Ja järjepidevus on siin väga määrav - ehk siis pidev kordamine on kõige parem. Kas jahikoer peab trummi lööma või siga ajama - see jäägu iga koeraomaniku enda otsustada.