Väikekiskjad
Re: Väikekiskjad
Palju õnne!Õnneks pole veel kõik loobunud.Ma muud ei kuulegi enam,kui kurtmist,et ühtegi ei tule. 

- raindrenkhan
Kusjuures kast sai täpselt 2 nädalat väljas olla kui nugis nüüd sees juba oli. Ise ei arvanud, et see hooaeg üldse trehvab 

Jaht ilma koerata on justkui saun ilma õluta
No nugisekütid, kas nugiseid tuleb ka veel? Endal juba pikka aega ei midagi.
Jaht koerata on nagu tummfilm.
Saakidest ei tea küll midagi ,aga värskeid jälgi oli ööga ikka hulga tekkind ,ilmselt ikka liigub ringi .
mõtle mitu korda sihi üks kord
Metsas oli täna palju nugiste ja tõhkude jälgi.Tõhu saime koeraga kätte.
Mägrad on ka aktiivsed.

- raindrenkhan
Liigub ikka, endal oli täna üks raudades 

Jaht ilma koerata on justkui saun ilma õluta
Jälgi oli värske lumega palju täna. 1 oli raudades ka üle pika aja.
Meil ka ikka jahilised saavad. Endal oli nugis läinud kasti juurde, rauad oksaga kinni ajanud ning otsustanud paremaks lahkuda. Mis seal ikka, äkki paljuneb järgmiseks aastaks 

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Ma vist omal maa tühjaks püüdnud, sõitsin täna kõik oma lõksud läbi ja ei ühtegi jälge. Meil sadas küll lund öösel pea hommikuni, aga enne seda ka jälgi praktiliselt pole näinud. Kuus 1-2 nugist tilgub, kole nutune see aasta. Parimad kohad mis varemalt tõid aastas 3-4 nugist, see aasta nulli peal.
Kas keegi oma rauad peene trossi või nööriga kinnitab?Nimelt siis täna kaste kotrollides avastasin et ühed rauad on rändama läinud,ilmselt siis nugis on sisse läinud ja rebane või kährik või kes iganes on nugise koos raudadega minema viinud.Inimest ei kahtlusta,siis oleks koos kastiga võetud.
243win
Vaata kasti ümbrus läbi nii umbes 50m raadiuses. Omal sama asi juhtunud ning leitsin 30m kastist. Liiga nõrgalt oli kasdi küljes kinni, peale seda vaatasin kõik lõksu kinnitused üle
Igal juhul peavad rauad kinnitatud olema, endal on traadiga.
Jaht koerata on nagu tummfilm.
Mul on ka rauad kasti või puu ümber kinni.Sõber tõi mulle üleeile mägra,kes oli kaldpuule kasti roninud.Lõhkus kõik ära,aga oli läheduses ära koolenud.Kasukas on ilus.
Minul on kõik rauad kinni trossi, või kruviga. Täna just toodi sõbrale ära nugis kes liikus koos raudadega metsateel. Õnneks oli leidja oma mees, kes kõigepealt mulle helistas ja küsis kas minu oma. Aga vennal oli tross läbi hammustatud ja rauad minema viidud 

Pidid ikka kõvad hambad olema