Ma võtaks nats sõna,lugupeetavad nugisekütid.Esiteks-kui korjate praegu oma rauad ära-kuu aega enne ametliku jahi lõppu,on see teie isiklik asi ja sisetunne. Eestlasele on miskipärast omane tahe olla püham,kui paavst!Aga ärge kilgake siin sellest kõva häälega-ma arvan,et seda foorumit loevad ka peale meie mitmed isikud,kes määravad jahtide pikkuste aegu.Kuradi sitt oleks,kui näiteks järgmisel aastal,normaalse talvega ,märtsikuus,kui väljas miinus 15 ja lumi põlvini-jaht lõpetatakse näiteks veebruariga ära!Siis hala taevani,et võiks ja peaks.Las jaht olla märtsi lõpuni ja aamen!!Sain näiteks täna kena emanugise ja nahk seest ilus valge-mitte laikugi halli!Järelikult aega veel küttida küll.Egas metsloom pole inime,et täna soe väljas,viskan kasuka varna ja lähen õue maika väel.Ma ei imesta sugugi,kui veel korralikku pakast teeb.Nii-nüüd naha hindadest.On igamehe isiklik asi,mis hinnaga oma nahad ära annab.Aga siiski, on mõned *****,kes oma lühinägelikkuses ja rumaluses muidu nahad ära annavad ja sellega ka teistele tala panevad.On hinnad maas-ära müü!Kannatab hoida aasta kaks ja kolmgi sügavkülmas.On keegi teist,lugupeetavad,teinud kalkulatsiooni,palju eurosid te ühe naha saamiseks investeerite näiteks kütuse jne peale.Mõnus ajaveetmine vabas looduses ei lähe arvesse-see on boonus.Kipun arvama,et enamus meist maksab pigem peale,arvestades praegusi naha hindu.Noh,ja kui ka ei tule lähiajal korralikke hindu,siis küllap leian kellegi rikka bimbo, kes unikaalset kasukat himustab

Hirmpikk jutlus sai,aga ,kallid sõbrad-hoidkem trapperite lippu kõrgel ja ärgem laskem endid pügada!!