mitic kirjutas:Mulle paistavad nad ikka rohkem küüniste moodi. Äkki on siis metsea küünised?
Jah, kui nüüd sedapidi vaadata, siis me jõudsime siin tarkadega järeldusele, et tegemist on siiski mammuti küünistega. Täpsemalt öeldes vasaku esijala küünistega aga sellisel juhul hästi pisikese mammuti, no mammutipoja küünistega. Neil oli neid enne jääaega vaja, et krokosauruse eest puu otsa peitu pugeda.
Mis te mehed plämate - need on iidkodukana küünised. Mäletan, kui olin poisike, siis vanaema pidas selliseid kanu . Olid teised kole tigedad -kiskusid küünistega isegi naabrikassi puru .
Miticule aga soovitan rohkem limonaadi peale mitte võtta !
ärge nüüd ajage miskit kihvajuttu siin. need on chupacabra küünised. kust sa need leidsid? sellist looma ei ole eesti metsades seni tuvastatud. aga võõrliigid tungivad hooga peale, asi siis chupacabrat kohata pole?
mitic kirjutas:Mulle paistavad nad ikka rohkem küüniste moodi. Äkki on siis metsea küünised?
No hard feelings, sõbrad! Nali naljaks, kuid sain tegelt ka targemaks! Leidsin need kihvad täiesti juhuslikult ning pidasin neid tõsimeeli küünisteks. Loll nagu puutükk, noh