jyri kirjutas:baddmann kirjutas:jyri kirjutas:... Aga talvel lumega, nagu korduvalt maininud, oskan ka ise välidiplomi normi täita, pole koera ei vabalt-egas nööri otsas vajagi.
OT: See on võimatu! EKL süsteemi kohtunikud ei tohi tõutut Jyri katsetele lubada![]()
BM
Välimus on vahest petlik. Minul on 7 põlve esivanemaid teada, nii et 2x ja+ rohkem, kui EKL nõuab.
Aga diplomit ma ei taha nagunii, mainisin vaid, et suudan normi täita!Reaaljahis metsas pole diplomitega teha mõhkugi
. Jahil on abiks konkreetne koer, mitte selle diplomid
Ah,et mõni mees arvab,et koeral polegi töökatseid vaja?Sellel teemal paned täiega padrikusse!
Mina näiteks panen tänasest kõigile kutsikate ostjatele lepingusse kirja,et kohustus korra näitusel ja töökatsel ära käia.
Ja need kes arvavad,et midagi pole vaja ei ole reaalse eluga kursis.Katsed on vajalikud sellepärast,et vähendada maksimaalselt riske,et järglased korralikult tööle hakkaksid!
Ma isegi ei taha pakkuda seda protsenti kui palju on koeri kes jahiks üldse ei kõlba.

Need numbrid on sadades!Ja kes need kõik valmis tegi ja miks???
Katsed on selleks,et jahimehed saaksid omale koera kes teeb ka korralikult tööd!
See,et keegi seletab,et tal on selline lõvi kodus,aga keegi pole kunagi näinud on pehmelt öeldes jura ajamine.Las otsustajaks olla ikka päris ekspert!