Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
- aadu kadakas
Re: Millist jahitarvete kauplust kõige meelsamini külastad ?
Üks argine mure. Kes kaupmeestest saaks lähipäevadel sebida laanepüü vile? Pyypilli soomlases, kui pilti vaja vaadata. Nimelt VJL ei saanud oma asjadega kuidagi hakkama ning venitas niikaua, et kohe pole endal Soomes kedagi käimas. Eelista siis nõnnamoodi eestimaist:) Vana pill läks rikki ja hetkel suurepärane pillitamisaeg. Hiljem võin valgustada ka nimetet e-kaupleja "asjaajamist".
Soovitan soojalt osta Enno Allakult vile. Tel nr võin anda, asub Elvas. 

- aadu kadakas
Võib muidugi kaaluda sedagi varianti. Mul Enno asukoht ja kontaktid olemas - kunagi ostsin sokuvile temalt ja käisin kodus järel. Aastatepikkune kogemus selle soomlaste variandiga on sedavõrd positiivne, et esmalt mõte kaugemale väga ei lennanud. Tänan kaasa mõtlemast.
Jääb siis endiselt see üleskutse, et kõige meelsamini külastaksin seda kaupmeest, kellel pyypilli saadaval. Septembri lõpus saan juba Soomest ise.
Jääb siis endiselt see üleskutse, et kõige meelsamini külastaksin seda kaupmeest, kellel pyypilli saadaval. Septembri lõpus saan juba Soomest ise.
- aadu kadakas
Et Mart Tasane isiklikult sekkus, on VJL kenasti asjaga korda saanud. Tänan!
Sain septembris Jahipaunas veidra üllatuse. Neil nimelt kirjas kodulehel, et sünnipäevanädalal kõik kaubad -13% odavamad püsikliendile (v.a. tulirelvad).
Kohapeal selgus, et siiski nõnda ei ole... Lapua moona ostmisel hakati pöidlaid veeretama ja allahindluse kohta öeldi, et rohkem kui -10% ei saa teha. No mida kuradit te siis reklaamite -13%?! Tegemist ju sulaselge kliendi petmisega kui lubatakse kindla suurusega allahindlust, aga tegelikult seda ei saa!
Säärane teguviis oleks täitsa "normaalne" DH poes, aga Jahipaun on senini olnud ju hoopis teisest puust:(
Kohapeal selgus, et siiski nõnda ei ole... Lapua moona ostmisel hakati pöidlaid veeretama ja allahindluse kohta öeldi, et rohkem kui -10% ei saa teha. No mida kuradit te siis reklaamite -13%?! Tegemist ju sulaselge kliendi petmisega kui lubatakse kindla suurusega allahindlust, aga tegelikult seda ei saa!
Säärane teguviis oleks täitsa "normaalne" DH poes, aga Jahipaun on senini olnud ju hoopis teisest puust:(
Tervitus! Austatud Kranz, Jahipaun pidas viimane kord oma sünnipäeva ja tegi sünnipäevapakkumisi aastal 2008. Jahipauna püsiklientidel on küll võimalus saada oma sünnipäevanädalal -13% soodustust.
https://www.jahipaun.ee/ostuabi/kliendi ... ingimused/
Kahju, et klienditeenindajad seda ei suutnud teile selgeks ja arusaadavaks teha.
Tervitades
Hanno
https://www.jahipaun.ee/ostuabi/kliendi ... ingimused/
Kahju, et klienditeenindajad seda ei suutnud teile selgeks ja arusaadavaks teha.
Tervitades
Hanno
-
seoses selle soodustusega, oli juhtum, kus sai sõbraga tehtud Teie kliendikaart (raha eest), et saada edaspidi soodustust. Paar kuud hiljem tagasi minnes, oh üllatust klienditeenindaja ütles, et enam neil kliendikaart ei kehti, vaid on uus id-kaardi põhine allahindlus. Peale seda sai vana kaart minema visatud, täna loen kliendikaardi tingimustest, et vana kaart ka loeb allahindlustel.

Servus!
Kahju, et meie klienditeenindajad ei oska üheselt ja arusaadavalt väljenduda. Kõik Jahipauna poolt väljastatud kliendikaardid kehtivad. Tõesti olid need füüsilised kaardid tasulised, võtsime nende valmistamise omahinna. Tänane kassatarkvara võimaldab kliente identifitseerida id kaardi alusel.
Tervitades
Hanno
Kahju, et meie klienditeenindajad ei oska üheselt ja arusaadavalt väljenduda. Kõik Jahipauna poolt väljastatud kliendikaardid kehtivad. Tõesti olid need füüsilised kaardid tasulised, võtsime nende valmistamise omahinna. Tänane kassatarkvara võimaldab kliente identifitseerida id kaardi alusel.
Tervitades
Hanno
See on ju väga hea,et pole mingeid lisa sooduskaarte vaja
.

Naine võib olla,koer peab olema!
Miskit on nüüd vist ikkagi põhjalikult segamini läinud... Nimelt omaenese sünnipäevanädalast ma rääkisingi. Mitte 2008 aasta Jahipauna sünnipäevast.
Ehk siis olen ma aru saanud, et kliendi sünnipäevast käib jutt. Ja vastavas usus ma 13% allahindlust ootasingi. Nagu välja reklaamitud.
Ehk siis olen ma aru saanud, et kliendi sünnipäevast käib jutt. Ja vastavas usus ma 13% allahindlust ootasingi. Nagu välja reklaamitud.
Mina loen, et ikka kliendi sünnipäeva nädalal. Aga no kui oli 2008a. JP sünnipäev...ju siis oli ikka nii kõva üritus, et kannatab sellel najal 6 aastat hiljem ka marketingiosakonnal liugu lasta. 

Sikupilli kõik klienditeenindajad said ülesande Jahipauna kliendikaardi tingimused pähe õppida. Vabandan arusaamatuste pärast.
kehva tantsijat segavad ka omad munad
Sikupillist on vähe kasu, Tartus on ikka lambad.
Jahipaun lonkab viimasel aja ikka kõvasti kahte jalga.
Jahipaun lonkab viimasel aja ikka kõvasti kahte jalga.
Karmo! Ahh, et kohe mõlema jalaga lonkab. Mis siis Tartus viga on? Jahipaun on viimasel ajal kõvasti laienenud, Sikupillis ca 400 ruutu, palju uut kaupa, Roccas täiesti uus sisustus, Pärnus sisuliselt uus klienditeenindajate seltskond, Tartus - mis Tartus halvasti on?
kehva tantsijat segavad ka omad munad
Karmo ,mis tähemärgil oled sündinud?