linnukütt kirjutas:Kuulasin ka eetrit, rohkem rääkisid mehed, sest nad juhtisid aju liikumist. Naised olid väga tublid, ise lasid, ise töötlesid, kusjuures müts maha selle daami ees, kes loomi töötles. Nii vilunult ja puhtalt oskavad teha vähesed mehed. Minu sügav kummardus jahidaamidele.
Kui eetris ainult jahijuhtide ( mehed või naised, kamakaks) korraldused ja küsimused, siis nii peabki olema.
Paraku isegi 100% meessoost jahimeeste puhul erinevates seltskondades olen sageli kogenud, kus jahijuhataja ei saagi midagi raadioga öelda (jahti juhtida) , sest pidev möla "värsketest jälgedest" (vist eelmise aasta lumest järgi) , anekdootidest ja/või "eriväljaõppe" saanud meeste, kes paraku arusaamatutel põhjustel antud jahti ei juhi, aga soov juhtida vastupandamatu, ei lasegi "tõelisel" jahijuhatajal sõna sekka lausuda. Võin mõni niisama luuser on tulnud jahti laadimata akuga saatjaga ja see oma piiksumisega paneb teised raadiod lukku.
Sellepärast uudistasingi, mis võib eetris toimuda jahis, kus 48 naist , nendest suur osa üldse esimest korda elus sellisel üritusel. Kui lood olid tõesti paremad, kui ülalmainitud olukordades, hakkangi meelsamini naistejahis ( sic! mitte naiste jahis!) käima. Ma ju nagunii ainult ajus käija olen, kütiliini mind tavaliselt ei panda- lasta ju ei oska,mingit tolku pole

.