Fotovõistlus
fotovõisluse parimate valimise teema on lukus, kirjutan siis siia.
trucker kirjutas:
Samas jätkame uue mõõduvõtmisega,mis kestaks terve hooaja ja lõpus võtame jälle otsad kokku,nii et palun julgesti fotosi saata.Teema jätaks samaks : fotod jahindusest iga nurga alt, kes saab pildile loomi,linde,kes huvitavaid seiku jahiradadelt või muid jahimehe toimetusi
minu ettepanekud:
1)paneks konkreetse kuupäeva paika kuna viimased fotod saata
2)teeks mitu teemat- loomad, linnud, jahitoimetused
3)jätaks välja kuskil loomaias/-pargis tehtud pildid (seekord oli sees)
trucker kirjutas:
Samas jätkame uue mõõduvõtmisega,mis kestaks terve hooaja ja lõpus võtame jälle otsad kokku,nii et palun julgesti fotosi saata.Teema jätaks samaks : fotod jahindusest iga nurga alt, kes saab pildile loomi,linde,kes huvitavaid seiku jahiradadelt või muid jahimehe toimetusi
minu ettepanekud:
1)paneks konkreetse kuupäeva paika kuna viimased fotod saata
2)teeks mitu teemat- loomad, linnud, jahitoimetused
3)jätaks välja kuskil loomaias/-pargis tehtud pildid (seekord oli sees)
seal on teine rebane!
Teeme siis sellel hooajal teisiti,jätame otseselt loomad, linnud pildi pealt välja,väikse tingimusega,et koos loomakesega ka jahimees pildil
(näiteks mõni jahisituatsioon)ja suunaks objektiivid jahimehe tegemiste poole.Näeb ju jahimees metsas olevat natuke teise nurga alt,kui lihtsalt loodusfotograaf.Tavalisi looduspilte võime ju näha teistel loodustemaatilistel netilehekülgedel.

Tegelikult ei ole loomade ja lindude vastu ka midagi... mulle hirmsasti meeldiseid need loomade ja lindude pildid. Aga jätaks lihtsalt Elistvere loomad rahule. Muidu muhedad pildid, aga kui hoolikal vaatamisel paistab traataed eest läbi ja ikka tüüpiline elistverelane vastu vaatab, sisi ei teki küll jahitunnet. No, metsisega ka ei tekkinud, aga sellegi poolest oli tore vaadata. Mina pooldaks ikka selliste piltide osalemist ka, mis tehtud vabas looduses... loomadest. Ikka läbi jahimehe pilgu.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
trucker kirjutas:Teeme siis sellel hooajal teisiti,jätame otseselt loomad, linnud pildi pealt välja,väikse tingimusega,et koos loomakesega ka jahimees pildil(näiteks mõni jahisituatsioon)ja suunaks objektiivid jahimehe tegemiste poole.Näeb ju jahimees metsas olevat natuke teise nurga alt,kui lihtsalt loodusfotograaf.Tavalisi looduspilte võime ju näha teistel loodustemaatilistel netilehekülgedel.
Ettepanek: Kategooriad-1. loomad/linnud(vabas looduses) 2. jahikultuur/juhtumised jms.
Jäägu pildi saamine jms. piltniku enda südamele(elistvere/vaba loodus) Muidugi eeldab 2 kategooria olemasolu ka seda, et osavõtt oleks ikka suurem kui nüüd oli.
lihtsalt uitmõtted.....
Mine metsa!! 

Jah,kuna meie fotovõistlus on selline seltskondlik mõõduvõtmine,siis pakkuge julgelt variandid välja,millistel teemadel asi läbi viia.
Näiteks mina andsin oma hääle fotole "pabulad",noh meeldis kohe kuidagi
ja sellepärast ka selline ärgitamine pildistada ka miskit muud,kui ainult loomi ja jahimeeski võiks ju rohkem pildi peale jääda. 
Näiteks mina andsin oma hääle fotole "pabulad",noh meeldis kohe kuidagi

Mina eelistaks kah kahte kategooriat: 1) Jahindus (jahisündmused, ja muud tegemised) 2) Loodus (ja loomad). Teise kategooria lisatingimuseks võiks olla, et pilt peab vaadates tekitama tunde, nagu ei istukski enam kontoris arvuti taga, vaid pukis püss põlvedel. St pilt ei pea olema mitte ilus loomaportree (neid tõesti mujalgi küll ja paremaid), vaid kuidagi jahihõnguline (vähemalt pildistaja arvates).
kui mõõduvõtt kestab terve hooaja siis jääb 2 pilti nagu väheks. Algul ei neid siis ei saadeta kah, sest kui olen 2 pilti juba saatnud ja sügisel tuleb hea foto siis...... kas ei saagi saata. Seebärast arvan, et kui piirang nii väike siis valitakse alles lõpupoole mida saata. Kuid oleks ju ilus neid kohe vaatama hakata. Piirarv võiks väheke surem ikka olla.
lähme viime vahepeal metsa lisasööta