Kui kokku ostetakse ,siis ikka järelikult müüakse ka! Tahakski siinkohal teada kuidas on asjad sujunud? Endal mõningane negatiivnne kogemus.
Et maamehe rahakott eriti jäme ei kipu olema ,siis otsustasime meiegi kulude katteks mõne põdra müüa.Kokkutulekust oli jäänud rahakoti vahele " Saare Uluk OÜ" visiitkaart,ja meeles mõlkus sõbralik suhtlus ,lubati igati korraliku hinda ja "häid rümbakaale"

.Õnnestuski siis tabada kaks kopsakat pulli üks 3+3 ja teine 4+5 mõlemad suure kerega loomad.Minu õhutusel siis leppisimegi jahikaaslastega kokku,et müüme need siis saarlastele. Mõeldud tehtud ! Nüüd 3 nädalat hiljem oli üllatus suur,kui selgus ,et üks põder kaalus 150 kg millegiga ja teine 190 millegiga.

Helistasin siis ja küsisin ,et kas makstakse kondistatud liha eest

Ülemus siis vaatas oma paberid järgi ja helistas tagasi ,et kas kaalusite enne üleandmist kodus loommad üle? Ma muidugi vastasin ,et lootsin inimeeste aususele!

Ja no mida mul on kolm nädalat hiljem tõestada! Olen aastaid põtru näinud ,nahastanud ,kaalunud ja kondistanud.Minu hinnangul tehti meile julmallt külma ,see võis kahe põdrapeale kokku olla 100 kg v rohkem. Niipalju siis tublidest "kaaludest" Miks ma seda siin kirjutan --ehk on kellegil otsustamisel abiks ,kellele müüa ja kas enne üleandmist tasuks ka ise üle kaaluda.Kussjuures tagantjärele mõeldes ei pannud varuja isegi rümpadele silte külge.Mõtlesin juba siis ,et kuidas ta päras koju jõudes teab milline kelle oma on

.Mis veel on silma hakanud ,konkurendid lubavad teise kokuostja kindlalt üle maksta ja teevadki seda ,kui küsid mitmest kohast hinnapakkumist.Aga mõeldes ,et 10 kg liha maksab ....4.50 hinna juures .....ise oskate arvutada. Ja kui see 50 euri jagada 200 -ja kilo lihahinnale juurde ...

Ja kes saaks aru kas sind pügati 10-ne v 20 -ne kiloga.Kas meid pügatakse meie endi rahaga? Nagu Vestmann ütles -tuled mulle minu enda rahaga kosja!