Filmid/videod
Re: Filmid/videod
Pole looma, pole probleemi!
Oi, mis see 18.30 alates püssil peal on.
See on vist tõesti see, mis tundub... Kahju. Ise tekitame endast kuvandit. Oleks siis veel turistki (kogemata?!), aga kohalikul.rixa kirjutas:Oi, mis see 18.30 alates püssil peal on.
Hiljem näidatakse teist püssi (R93), millel on esihark küljes (see kõik legaalne).
Kas ma saan õigesti aru - mehel on tsiviilkäibes keelatud öösihik püssi küljes, ta on seda ilmselgelt kasutanud ja teised jahimehed suruvad selle eest tal tunnustavalt kätt?
oliver kirjutas:Kas ma saan õigesti aru - mehel on tsiviilkäibes keelatud öösihik püssi küljes, ta on seda ilmselgelt kasutanud ja teised jahimehed suruvad selle eest tal tunnustavalt kätt?
Tundub küll nii.
oliver kirjutas:Kas ma saan õigesti aru - mehel on tsiviilkäibes keelatud öösihik püssi küljes, ta on seda ilmselgelt kasutanud ja teised jahimehed suruvad selle eest tal tunnustavalt kätt?
kas sihik ise nyyd tsiviilkäibes keelatud on, aga püssi peal küll
duo on parem
Ma ei tea kas puutinimaal on see lubatud aga youtubes on kümnete kaupa videosi sealtpoolt kus öösihikut kasutatakse. Ja noh, nagu näha siis nende oma telesaates on see ka täiesti ok. Ehk väljavalitud rahval on oma okupeeritud koloonias õigus teha mis tahavad... Inspektsioon võiks nüüd tilganäppimise asemel selle eesti poolse võõrustaja ette võtta. Palju tahta muidugi.
Kas ei või nii olla,et käesurujad ei pööra teise relvale tähelepanu?Ise kui teiste meestega saunas käin ei vahi kunagi teiste arsenali!

Just Puugi - saunas tähelepanu ei pööra, metsas püssile, naabrimehe õuele pargitud autole jne. aga visatakse pidevalt kadedaid pilke
see ju eestlasele omane
Et aga keegi keskkonna omadest selle asjaga tegelema hakkaks - mina küll ei usu
.

Et aga keegi keskkonna omadest selle asjaga tegelema hakkaks - mina küll ei usu

ikka lõbusalt
Pole küll ise ühtegi öösihikut ihusilmaga näinud ja ei oska öelda, mis seal püssi küljes on ... aga saate alguses räägib vastuvõtja saatejuhile selge sõnaga, et öösel jahti pidada ei saa kuna öösihikud ja lambid on keelatud ning hämaras on abiks valgusjõuline optika.
Juhtusin nägema Venemaal püssile kinnitatud öökaameraga tehtud jahivideot. Seal kommenteeriti ka et tehnika on mõne viimase aastaga hirmsa kiirusega arenenud ja sihuke pisike kaamera teeb imelist öist pilti. St. et äkki on see hoopis telemeeste poolt jahimehele kaasa pandud kaamera, millega sealaskmise video üles võeti? Olen ikka üldiselt sinisilmne ja usun inimestest head ...
Juhtusin nägema Venemaal püssile kinnitatud öökaameraga tehtud jahivideot. Seal kommenteeriti ka et tehnika on mõne viimase aastaga hirmsa kiirusega arenenud ja sihuke pisike kaamera teeb imelist öist pilti. St. et äkki on see hoopis telemeeste poolt jahimehele kaasa pandud kaamera, millega sealaskmise video üles võeti? Olen ikka üldiselt sinisilmne ja usun inimestest head ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
-
Ehk oli kaamera või kaugusmõõtjaga sihik? Kas oli ikka öösihik, mis mark, mudel, kas tehti sellest püssist pauku? Halajad tõestage kas oli ikka nii!
Siin siis võrdlemiseks mõned pildid https://www.google.ee/search?q=night+vi ... d=0CFAQsAQ
spioonikas kirjutas:Ehk oli kaamera või kaugusmõõtjaga sihik? Kas oli ikka öösihik, mis mark, mudel, kas tehti sellest püssist pauku? Halajad tõestage kas oli ikka nii!
Võta ja loe relvaseaduse §20 läbi.
Asi ei olegi niivõrd selles, et keegi seda omab - elame üle. Hiljuti alles üks jahipoodki meil siin reklaamis ühte seadet lausa Jahimehe ajakirjas. Aga on väga nõme, kuidas internetti pannakse välja reklaamiks filmid, kul igast teisest võib leida öösihiku või summutiga jahipidamise. Isegi nii palju ei suudeta ennast siis kontrollida, et selliseid asju avalikult ei promota, et meil siin käibki nii.
Viimati muutis rixa, R Nov 21, 2014 10:33 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
draiwer kirjutas:Siin siis võrdlemiseks mõned pildid https://www.google.ee/search?q=night+vi ... d=0CFAQsAQ
Kindlat õendit, et oli ikka see mida arvatakse olevat ei ole ikkagi.
Püstoli sarmane ese võib ka vabalt olla välgumihkel.
rixa kirjutas:
Võta ja loe relvaseaduse §20 läbi
Jah olen lugenud kordi ja kordi.
Kusjuures, kui vaadata selle kanali jahisaateid rohkem, siis on väga tavaline, et filmimaterjal on öise vaatlusega ja laska vaatest. Seega, arvatavasti neil ikka mingi seade olemas mis püssile või jahilisele külge käib ning mida filmimisel kasutatakse. Ma pole küll mainitud lõiguni jõudnud aga kohe esimesed kaadrid öisest vaatest tõid selle nüansi meelde. Vaatan nüüd edasi ka 

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...