K: Poolautomaat sileraudne seadusega kooskõlla
K: Poolautomaat sileraudne seadusega kooskõlla
Oskab keegi enda kogemustest rääkida või viidata lingile/videole, kus näha kuidas teha 5-lasulisest poolautomaadist 3-lasulist (ehk "magasini" mahuks vaid 2 padrunit)? Tegu siis 12 cal. türklase Yildiž A71-ga.
Re: K: Poolautomaat sileraudne seadusega kooskõlla
Mina tegin ümarast puu pulgast,kruvist ja suurest seibist sisse piiraja. Kord jahil olles kontrolliti ja jäädi rahule.
jahismurf
andrus kirjutas:Mina tegin ümarast puu pulgast,kruvist ja suurest seibist sisse piiraja. Kord jahil olles kontrolliti ja jäädi rahule.
Mingile taolisele mõttele/lahendusele jõudsin minagi

Kui sul sama lahendus nagu Akkari toru salvel siis pulk sai katse/eksitus meetodil pikkusele lõigatud,kruvi seibiga otsa.Pulk sellise mõõduga,et mahub vedru sisse.Seib sellise mõõduga,et vedrusse ei mahu.Torusalv otsast lahti ja pulk sisse nii,et seib jääb välja poole.Salv kinni tagasi ja jahile.
Ma ei tea kas said aru ja kas Yldize puhul toimib aga ma üritasin.
ps.ja pulga pikkust mõõda 76ste paukudega,et pärast üllatust poleks.

jahismurf
andrus kirjutas:Kui sul sama lahendus nagu Akkari toru salvel siis pulk sai katse/eksitus meetodil pikkusele lõigatud,kruvi seibiga otsa.Pulk sellise mõõduga,et mahub vedru sisse.Seib sellise mõõduga,et vedrusse ei mahu.Torusalv otsast lahti ja pulk sisse nii,et seib jääb välja poole.Salv kinni tagasi ja jahile.
Sain kenasti aru