sooviku kirjutas:Enamus kindlustusi on ju nö. tühja maksmised,midagi ju ei juhtu.Kui sa Jyri kindlustusfirmat nuumata ei taha,korja koerteravi raha purki nagu Vollifedja.
Paned iga kuu see 15 € purki

sooviku kirjutas:Enamus kindlustusi on ju nö. tühja maksmised,midagi ju ei juhtu.Kui sa Jyri kindlustusfirmat nuumata ei taha,korja koerteravi raha purki nagu Vollifedja.
aivar00 kirjutas:Siit koorub välja, et ca 190 -200 eurose omavastutuse puhul on ikkagi kasulikum raha "purki" panna. Ja purgile silt "FAK KINDLUSTUELE" kindlustus või miskit muud. Möönan, et suvalise hinnaga kutsika ostu ja väljaõpetamise korral + enda ja pere lemmikuks olemist ei korva mulle mitte ükski kindlustus. Kui on reaalselt võimalik (seda loodavad kõik omanikud, et vet. arst teeb imet) enda lemmikut ja jahikaaslast aidata, siis leitakse ka vajalik summa.
vollifedja kirjutas:Vollifedjal pole kommetki midagi kuhugi korjata. Kõik kohe käiku-enda koertega tegutsemise peale. Jätkuvalt-pole 12 aasta jooksul vajadust kedagi nuumata. vet arst(ihuisiklik( saab nõuannete eest,mis erinavad vägagi ametlikest kliiniku omadest) tasutud vana kombe kohaselt-natuuras, mida needsamad koerad ette ajavad, välja püüavad.
Ka autokindlustused olen tagasi saanud...Pangakaart on üks ja ainus-firma oma.Tunnistan raha , mitte papitükki. Ei nuuma ka panku. Ikka iseennast ja oma koeri.
Üksikud kopraaugud -tuleb karvad antud kohast pügada, mitte lasta koeral lakkuda, paranevad ise ilma mingi möksita nädalaga. Puhastada vaja, peale valades puhast vett.
Metssiga-kuna taks on kerge ja lendab kaugele-on meid jummal hoidnud.Ilmselt on see kinni ka koera iseloomus ja õpetamises. Kui ikka pole hammastega kõigeründaja, pigem paigal hoidja, on shants tappa saada väiksem. Eks mõni koer õpib ka oma vigadest.Minu jaoks ei korva ükski kindlustus ega raha kõige hullemat-sõbra kaotust.
Tegeld tuli meelde, koerte paaritamistega teenitud raha on eraldi topsis-järgmiste kutsikate jaoks.Nii et ON purgis. Aga mitte minu korjatud ja arstile maksmiseks.