Pilte sigade söödaplatsilt
Re: Pilte sigade söödaplatsilt
See võib tõesti tõsi olla. Jahimehed neid sel aastal ei kimbuta.
Samas, las loomake elab. Kitsede populatsioon on ka natuke taastunud ja söögipoolist peaks olema.
Samas, las loomake elab. Kitsede populatsioon on ka natuke taastunud ja söögipoolist peaks olema.
- raindrenkhan
Pildi lisa siia teemasse juurde veel 

Jaht ilma koerata on justkui saun ilma õluta
Laupäevases jahis jagunesid meil taksid kahte teemat jälitama. Minu oma võttis ette selle teema (pilt tehtud eelmise kuu lõpus, nüüd nägin oma silmaga ka ära). Kui kass oli minust mööda lipanud, siis korjasin taksi rajalt ära ja läksime sigadele järgi.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Vastus küsimusele, kes peale jahimehe ja ulukite veel katku levikule kaasa aitavad.
Kas Võrumaal hunte polegi?Koer on kõige väiksem tegija selle asja juures!Ma pean,siis oma kassil ka keelama seasöögil hiirte püüdmise ära või?Toob äkki koduseale katku?
Isiklikult tunnen et, minu postitus on teemas, aga sellele järgnev mitte.
Sinu postitus on vaenuõhutav,sest pildil on jahikoer.Postituses mainid ka seakatku levitamist!
Millisest otsast sa järeldad,et jahikoer???
Ja kass on sul sama sugune ohuallikas söödal nagu inimene ja linnud kes külastavad samuti ümberkaudseid elamisi ja sigalaid.
Ja kass on sul sama sugune ohuallikas söödal nagu inimene ja linnud kes külastavad samuti ümberkaudseid elamisi ja sigalaid.
jahismurf
Suurendasin pildi ära ja ei saa mürki võtta,et tegu pole lääne-siberi laikaga!
Mis pagana vahet seal on, kas pildil jahikoer või suvaline krants . . . seakatku levitamise kohapealt!? See, et katkuviirus levib jäljega on nagunii suht pisike-pisike võimalus. Iseasi kui see koer või krants mõnd surnud siga matsutama läheb. Siis küll. Ja jällegi pole vahet, kas tegu jahikoeraga või lihtsalt koeraga. Või lausa kassiga. Kui ikka katku surnud sealihaga kokku puutunud ja hiljem kuhugi sigalasse hiiri püüdma läheb . . . no ma ei tea. Ma arvan küll, et siis ka nakatumise oht suht reaalne. Või mis?
Jahil juhtub nii mõndagi... ja kõigil pole vaja kõike teada!
Vahe on väga suur,sest minuteada ei ole kogu Võrumaa katkualaks kuulutatud?Jahikoera metsas viibimine on enamasti legaalne!Krants,aga metsas vabalt ei tohi kolada!
Vabalt metsas kolada ei tohi ka jahikoer...
Lihtsalt ei maksa otsida kolli sealt kus seda ei ole
. Parem nautige viimast lund ja jahti kellel selleks võimalused veel on!
Lihtsalt ei maksa otsida kolli sealt kus seda ei ole

ikka lõbusalt
esimene rajakaameraga tehtud pilt seast 

Viimati muutis maido, T Jaan 20, 2015 7:04 am, muudetud 1 kord kokku.
OT: Ma ei suuda kuidagi metsseal seda kaamerat tuvastada. Pane ikka järgmine kord selline pilt üles mis vastab pealkirjale 

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Feen kirjutas:OT: Ma ei suuda kuidagi metsseal seda kaamerat tuvastada. Pane ikka järgmine kord selline pilt üles mis vastab pealkirjale
Siga on enam-vähem tsentris