Pauli kirjutas:Mina ka ainult käes hoidnud ja reaalsed kogemused puuduvad, aga teoreetiliselt peaks nende asjade mõte olema selles, et täpsus (ja seega ka laskeulatus) on tiba parem kui sileraudsel, samas kui säilib sileraudsete paljukiidetud kuuli võsakindlus (.45 Govt-i omanikud kehitavad siinkohal ilmselt õlgu).
Väidetavalt olevat USAs mõnedes piirkondades (klassikalised) vindid keelatud (valglinnastumine ja ohutuse teema), see on kindlasti üks põhjus, miks meerikamaal rifled slug populaarne on.
Eks ta ole jah. Mina ka nii kuulnud, et just see Pauli kirjutatu lõpuosa on selleks põhjuseks, miks selliseid relvi toodetakse ja tarbitakse. Asi ikka rohkem seadustes ja kordades kinni. Paralleele võib ju tõmmata ka meie nõukogude ajaga, kus vintrelv oli kättesaadav vaid vähestele valitutele ja meiegi aretasime siledale igasuguseid kuule ja mängisime laengutega, et kaugemalt õngitseda.
.45 Gov omanikuna pean tunnistama, et ei saa möödalasu puhul okste või võsa süüks asja ajada jah. Kui ikka loom on võsas, aga siluett silmaga hoomatav, siis ikka pihta läheb. Muide, olenemata sellest, et kasutan teiste .45 kasutajatega võrreldes siiski küllaltki kerget kuuli, terava plastotsaga Hornady FTX 325 gr. Eks jämeda puutüve riive või betoonsein

annab kindlasti samuti rikošeti, aga seda pole veel ette tulnud.
Relvavalik ikka selline isiklik asi ja pole vähe neid .308 mehi, kes minu .45 peale õlgu kehitavad, et milleks? Olen viimasel ajal vastanud, et mulle lihtsalt meeldib. Ja meeldibki