OTSIN ISAST EESTI HAGIJAT PAARITAMISEKS
OTSIN ISAST EESTI HAGIJAT PAARITAMISEKS
Juba eakam hagijadaam VALGEKIHV TEESI (EST -03196/U06) otsib partnerit kutsikate saamiseks. Käib hooajal vähemalt kaks päeva nädalas jahil. Sellel aastal lastud tema eest 8 põtra, 2 siga, 4 jänest, kährikuid üle 20-ne. Ise tricolour tumedamate värvidega. Paariline peab olema ka tricolour, eelistatud on tumedamavärvilised. Partneri valikul eelistatakse jahipidamise huviga koera. Elukoht pole oluline, õigel ajal tuleme ise kosja! Sobivad partnerid ka väljaspoolt Eestit!
Tel: +372 5076040
Tel: +372 5076040
Re: OTSIN ISAST EESTI HAGIJAT PAARITAMISEKS
Tere,
nägin teie kuulutust ning tahtsin küsida sellist asja, et kas on väga oluline, et koer jahil käib. Küsin, kuna meil endal on kodus 6.aastane isane eesti hagijas. Nimi Alfons ja kenneliks on Jahisõber. Ta on tricolor ja kõik muud nõuded ka täidetud ainult, et jahil ei käi. Kas teil on ka teisi pakkumisi tulnud? Saatsin teile ka pildi meie hagijast.
nägin teie kuulutust ning tahtsin küsida sellist asja, et kas on väga oluline, et koer jahil käib. Küsin, kuna meil endal on kodus 6.aastane isane eesti hagijas. Nimi Alfons ja kenneliks on Jahisõber. Ta on tricolor ja kõik muud nõuded ka täidetud ainult, et jahil ei käi. Kas teil on ka teisi pakkumisi tulnud? Saatsin teile ka pildi meie hagijast.
Soovitan küsida Maris Siilmanni käest, kennel Sakste. Kasvatavad töötavaid Eesti hagijaid.
jahisöber kirjutas:Küsin, kuna meil endal on kodus 6.aastane isane eesti hagijas. Nimi Alfons ja kenneliks on Jahisõber. Ta on tricolor ja kõik muud nõuded ka täidetud ainult, et jahil ei käi.
Millised need muud nõuded on, mis täidetud? Mis on Alfonsi turjakõrgus?
www.sakste.com - Sakste eesti hagijad
epood.smartdog.ee - palju kasulikku (jahi)koertele
epood.smartdog.ee - palju kasulikku (jahi)koertele
pktaks kirjutas:Soovitan küsida Maris Siilmanni käest, kennel Sakste. Kasvatavad töötavaid Eesti hagijaid.
Küsige!
-
Väike meeldetuletus(igaks juhuks, heast südamest, mitte paha pärast!) FCi tõutunnistus peab olema peiul kaasas..
Peig on ikka oma kodus.Pruut läheb alati peigmehe juurde 

-
See on kokkuleppe küsimus, tänapäeval. Ei lase mina ühtegi "sukat"" isegi hoovi-mul isaseid veel-seda ulgu ja häda...mitmeks nädalaks.Pole mulle seda teiste poiste närveerimist vaja. Kohtume neutraalsel pinnal.
Minu teada tohib emastel pesakonnad olla enne 8 aastat.Nii et see ka veel. Kui eakas on eakas...
Minu teada tohib emastel pesakonnad olla enne 8 aastat.Nii et see ka veel. Kui eakas on eakas...
Kennel Jahisarv pakub kahte isast paaritamiseks.
vollifedja kirjutas:See on kokkuleppe küsimus, tänapäeval. Ei lase mina ühtegi "sukat"" isegi hoovi-mul isaseid veel-seda ulgu ja häda...mitmeks nädalaks.Pole mulle seda teiste poiste närveerimist vaja. Kohtume neutraalsel pinnal.
Enne 9.sünnipäeva tohib viimast korda paaritada.