Vabandan väga, kui ühestki minu kirjutisest võis välja lugeda enese upitamist või teiste tühiseks pidamist - nii pole see küll mõeldud olnud. Püüdsin seda ka vastustes välja tuua.
Tunnistan ausalt ja puhta südamega - mina ei oska lasta ja kui õpetamisest jutt, siis ainult kõige elementaarsemaga saan hakkama. Ei ole ma laskmist professionaalide käe all õppinud, laskmise õpetamisest rääkimata. Seni on ka minu tulemusi teised mulle ninale hõõrunud, mitte mina nendega keksinud.
Tulemused ka kehvad - ei küüni nad sportlaskurite III klassi lähedalegi.
Miks ma aga nii tihti mõne arvates ülbelt kirjutan - vat kui keegi ikka julgeb öelda, et laseb hullu moodi hästi ja seda ligi 700 lugeja, mitte oma pisikese seltskonna ees, siis julgegu ka tunnistada, kui veidi bluffitud sai.
Juttu, et üksi metsas suudab aga tunnistajatega ei suuda - sorry...
Halvasti suhtumisest veelkord - ei ole kellegisse olenemata tema oskustest, võimalustest või tahtmistest halvasti suhtunud - andku andeks, kel selline mulje jäänud. Loodan, et kes vähegi minuga kokku on puutunud, seda ka kinnitavad.
Halvasti aga jäängi suhtuma käitumisse, kui kiideldakse superlaskmisega. Eks me kõik kuule aeg-ajalt ka põdrale jooksupealt silma laskjatest ...
Selleteemalise ja isikupõhise jutu lõpp
Ja nüüd trenni..
Arles