Mõtisklen ka vähe sellel teemal!
1.Vereproovid---Vähemalt Järvamaal vaja need ühte kohta kokku viia,teadagi kuhu.Kui see viirus on nii kergesti edasi kanduv ,kas see koht ei olegi siis "viiruse pesa"? Ja sealt siis kantakse seda laiali--jahimehed ,vettöötajad ja kes iganes!? No ei usu mina ,et üks positiivne proov jõuaks laborisse nii et proovipudeli välispind oleks viirusevaba
2.Miks peaks jahimees üldse selliseid kulutusi kandma? Heakene küll ,mina elan 10km kaugusel, aga kes elavad 5-60 km kaugusel? See on ikkagi märkimisväärne kulu ,nii materjaalses ,kui ajalises mõttes.M
3. Üks kampaania ei jõua veel lõppeda ,kui juba alustatakse risti vastupidist.Sest keegi arvab ,et esimene kampaania oli viga .Otsesed asjaosalised ütlevad otse sõnu ,et ei tea kuidas viirus edasi kandub aga karmid abinõud tahetakse otsemaid ellu viia.
Kas jahimees peaks siis ähvarduste hirmus ,nüüd pea ees tulle tormama ja võibolla järjekortset valet otsust hakkama täitma? Mina arvan ,et las nad seal otsustavad ja ähvardavad, jahimees peaks jääma ikka JAHIMEHEKS selle kõigeparemas mõistes.Mida kellegile tähendab see tiitel "JAHIMEES",las see jääda igaühe südametunnistuse asjaks!
Aga to Pärtel tuleks küll edutada sinna eurokomisjoni ettekandjaks ,ta oskab oma rahvalegi nii hästi valetada,küll ta seal ka musta valgeks räägiks
Eks neid mõtteid võiks veel pikalt heietada , mõnes peres saab lihatüki lauale ainult pühadeks ,kui sedagi ja siin ajame ,ka terved sead,(tuhandeid tonne) buldooseriga maasse ! jne..