Läks siis:
Jänese tagakoivad, selg ja ribid. Seljatükk oli keskelt pooleks.
Küüslauk
Tüümian
Rosmariin
Sool
Pipar
Natuke puljongit
Soolapekk
Vahukoor
Pruunistasin jänese tükid pannil, sinnasamasse panin kohe juurde tüümiani, rosmariini, pekiviilakad, küüslaugu ja soola-pipra. Seejärel tükid ahjupotti, peale valasin umbes klaasitäie jagu puljongit, nii et enamus tükkidest oli kaetud. Ahjus esialgu 180 kraadi juures ja natukese aja pärast "unustasin" ta 150 kraadi peale mitmeks tunniks. Vahepeal kontrollisin vedelikutaset ja umbes 2 tunni möödudes temperatuur 100 kraadi peale. Enne lõppu lisasin veel kõige peale mõned värsked petersellioksad ja valasin peale vahukoore. Maitselt sai hea, mitte liiga vürtsine, vaid liha enda maitset jäi mõnusalt tunda. Kokku oli pott ahjus ligi 3,5 tundi, sellest ka liha hästi pehme.
Liha kõrvale tegin ahjus fooliumis oliiviõli-tšilli-laimi seguga üle pintseldatud maisitõlvikuid, millele ahjust võttes pealemäärimiseks küüslauguvõi.
Lõpuks lakuti taldrikud ka veel puhtaks
