Lihatoodete konserveerimise koolitus
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Rõõm, et nii palju huvilisi on. Esialgne plaan on teha nädala sees, peale(valgeinimese)töisel ajal Tallinnas Jahimeeste Seltsi majas. Kuna septembri algus on ülikooli lektoritele kiire aeg olnud, siis tuleb natuke kannatust varuda nendega aegade kokku sobitamisel. Loodetavasti saan uue nädala alguseks anda teada juba täpsema aja ja info lektorite tasu kohta.
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Kertu kirjutas:Esialgne plaan on teha nädala sees, peale(valgeinimese)töisel ajal Tallinnas ...
st et ainlt Tallinna jahimeestele

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Aga sellega ongi nii, et kui tingimused sobivad.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
- sammal.habe
- Postitusi: 1180
- Liitunud: P Jaan 04, 2004 7:43 pm
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
einoh, sellistel tingimustel küll huvi ei ole.
alguses oli (eksitavalt?) juttu Maaülikoolist, see teadupärast Tartus on.
alguses oli (eksitavalt?) juttu Maaülikoolist, see teadupärast Tartus on.
-
- Postitusi: 17
- Liitunud: E Aug 31, 2015 7:12 pm
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Äkki on lektorid nõus filmimisega?
Ideaalis saaks kahe kaamera ja eraldi mikrofonidega hea tulemuse, mida edaspidi paljud jahimehed oma hüvanguks saaks kasutada.
Ideaalis saaks kahe kaamera ja eraldi mikrofonidega hea tulemuse, mida edaspidi paljud jahimehed oma hüvanguks saaks kasutada.
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Ja kui Tartus teha, siis on jälle ebaaus, et ainult Lõuna-Eesti inimestele?
Minu mõte oli selline, et teeks ESIALGU Tallinnas ja kui on huvi ja lektorid on sellega nõus, siis võib ju korraldada ka näiteks Tartus, Haapsalus ja Pärnus või miks mitte ka mõnes väiksemas jahiseltsis. Miks siis kohe pahandada? Jutt oli TTÜ ja Maaülikooli lektoritest, mitte otseselt Tartus, aga nagu ma ütlesin, ei ole välistatud, et Tartus võiks sama asja teha.

Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Kaupo Toom kirjutas:Äkki on lektorid nõus filmimisega?
Ideaalis saaks kahe kaamera ja eraldi mikrofonidega hea tulemuse, mida edaspidi paljud jahimehed oma hüvanguks saaks kasutada.
Ma arvan, et ka see on korraldatav.
-
- Postitusi: 149
- Liitunud: K Nov 01, 2006 5:05 pm
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Hiiumaalt oleks kah 2 huvilist
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Üks koolitus juba toimumas.
Mina juba kirjas.
Mina juba kirjas.
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Sorry, et jäi lisamata. Aga pktaksil õigus, see sama koolitus.
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Teema algusega vist natuke rohkem seotud koolitus on siin: http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/kursus-tasuline/lihatoodete-valmisatmine-ja-hugieen/
Ei, see ei ole Rio de Janeiro, see on hoopis midagi hullemat.
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Kurinahk küll - puhkus saab enne läbi - hea meelega osaleksin Tartus.
EJS saatsin meili - eile hommikul helistasin, et üle küsida. Öeldi, et olen 18 -s ja huvilisi palju. Mina pidavat kindlasti 27.10 toimuvale koolitusele saama. Eile päevapeale aga meil saadetud - 15 esimest ainult said
. Lähiajal tehakse kindlasti veel ja seal juba olen kirjas
.
Kas tõesti ei ole muud kohta kui Kuristiku tn. väike maja
et mahutaks enamuse huvilisi ära. Isegi meie jahimajja saaks 30 nägu vabalt istuma sättida.
Järjest süveneb paljude asjadega selline tunne, et kui ise ei tee, siis asja kah ei saa.
EJS saatsin meili - eile hommikul helistasin, et üle küsida. Öeldi, et olen 18 -s ja huvilisi palju. Mina pidavat kindlasti 27.10 toimuvale koolitusele saama. Eile päevapeale aga meil saadetud - 15 esimest ainult said


Kas tõesti ei ole muud kohta kui Kuristiku tn. väike maja



Järjest süveneb paljude asjadega selline tunne, et kui ise ei tee, siis asja kah ei saa.
ikka lõbusalt
Re: Lihatoodete konserveerimise koolitus
Läks seekord õnneks - eile oli Veikandi korraldatud II koolitus Kuristikus. Kuna I-le ei pääsenud - hea, et II -legi sai
. Samas jäi 2 inimest (või oli 3 tulemata). Mina olen kuuldu-nähtuga rahul. Sai vähekene teadmisi juurde ning ennast vaevanud küsimustele vastused.
Tehti ka kohapeal 6 kg liha vorstiks - mekk oli täitsa hää
, ainult
oli puudu.
Edasine ainult "vormistamise küsimus" ehk siis sašlõkki ja grillliha juba mõned aastad poest ei ole ostnud, siis nüüd lisanduvad sinna rivvi ka grill või praevorstid
. Suitsuvorstiga läheb aega kuniks tööde-tegemistega uue ahjuni jõuan
.

Tehti ka kohapeal 6 kg liha vorstiks - mekk oli täitsa hää


Edasine ainult "vormistamise küsimus" ehk siis sašlõkki ja grillliha juba mõned aastad poest ei ole ostnud, siis nüüd lisanduvad sinna rivvi ka grill või praevorstid




ikka lõbusalt