Lisaraud
Re: Lisaraud
Ilmselt tuleb, käsitulirelvale väikesekaliibrilise adapteri puhul igatahes selline nõue on.
tsiteerin:
Ilmselt tuleb, käsitulirelvale väikesekaliibrilise adapteri puhul igatahes selline nõue on.
Pane siis viide ka millele vihjad
Või on see mõne ametniku suust kuuldud jutt
Pane siis viide ka millele vihjad

Või on see mõne ametniku suust kuuldud jutt

ikka lõbusalt
Lubadetalituse ametniku sõnad ca. aasta tagasi.
Lubadetalituse ametniku eriti ei usaldaks. Vanasti tallinnas Lubja tänaval ja hiljem Kalevi majas olid kogenud naisametnikud. Nüüd viimase vahetuse käigus kogesin, et kiirkorras koolitatud ametnik käis 3x tagatoas nõu küsimas. Ja korra tuli ka sealt sama targalt tagasi küsimuse peale, kas võin pikendatud relvaload ka mõnes teise PPA teenindusbüroos kätte saada.
Grumpy old man
tuleb relvakapp soetada jah, endal just see teema läbi tehtud
Jahimees pole niisama mees!
-
Kas adapteril on sama number mis relval? Kui jah, siis ei ole mingit alust nõuda relvakappi.rait156 kirjutas:tuleb relvakapp soetada jah, endal just see teema läbi tehtud
mina sain sellise vastuse tallinnast relvainspektori või kuidas neid nüüd kutsutakse käest ja enne ei väljastatud lisarauale soetamisluba kui kapp oli olemas ja ette näidatud. Ega ma 100 protsenti kindel ei saa olla, et asi nende poolt seadusejärgi oli, aga peale hulga kõnesid eri osakondadesse ja uurimisi oli lihtsam kapp soetada ja asjaga ühelepoole saada. Nüüd lisaraud olemas ja rahu majas
Jahimees pole niisama mees!
lisaraua kohta ei oska kommneteerida kapi vajadusest, aga ainult adapteri ost kindlasti ei vaja kappi. Pigem on selle adapteri loa saamine paras tegu. Vähemal "ennemuiste" nõudisn see politseiameti peadirektori eriluba...mul selline Andropovi allkirjaga endal kapis olemas...adapter on alati oma numbriga ning kantakse selle numbri all eraldi relvaloale