Vertikaalne 2 raudne vint relv
Re: Vertikaalne 2 raudne vint relv
Servus.
Butiik sellist teenust ei paku, see B8 on hallilt Lätist toodud. Kui probleemid tekivad saadavad maaletooja juurde. Siis Schotteri juurde. Mul Merkel SR1´ga analoogiline juhtum. Väike remark: B8´le on olemas ka alternatiiv Merkel RX Helix näol.
Parimat
Butiik sellist teenust ei paku, see B8 on hallilt Lätist toodud. Kui probleemid tekivad saadavad maaletooja juurde. Siis Schotteri juurde. Mul Merkel SR1´ga analoogiline juhtum. Väike remark: B8´le on olemas ka alternatiiv Merkel RX Helix näol.
Parimat
Hanno kirjutas:Servus.
Parimat
Vaatasin mõlemat mainitut - R8 ja RX-i kodukatel. Ma võin muidugi eksida, aga tundub, et kumbki ei vasta teema pealkirjale

Aga enda otstarbeks järgmine relv, 2x vintraud, valitud. Kogun " salaarvel" vajalikku summat. Kevadel ostan.
Jüri, absoluutselt õigus. Haenelil olemas Jäger 8.11 ja Merkelil BDB B3 ja BS B4.
Parimat
Parimat
-
Vaatan, et Hanno siin teadmisi jagab. Tekkis küsimus, et mis on Merkeli koduleht? Mina ei suuda muud kui Helixit välja guugeldada. Tahaks muu valikuga kah tutvuda.
Ma ei kuuluta tõde. Avaldan vaid arvamust.
Andrus Michelis kirjutas:Vaatan, et Hanno siin teadmisi jagab. Tekkis küsimus, et mis on Merkeli koduleht? Mina ei suuda muud kui Helixit välja guugeldada. Tahaks muu valikuga kah tutvuda.
HAENEL
Hanno kirjutas:Jüri, absoluutselt õigus. Haenelil olemas Jäger 8.11 ja Merkelil BDB B3 ja BS B4.
Parimat
Jah Hanno. Merkel 4,3 tuhhi ja Haenel 2,4. Võrrelda ei saa. Kusjuures Sul polegi seda 8.11 ja ka kaliibrit, mida kindlaks jahiks vajan. Matkatarbetes vajaiku kaliibriga Haenel 2,6 tuhhi. Finnclassic 612 veits üle 2-e, kusjuures Soomest saab ka kasutatud 412 või 512 ca.1 tuhhiga, kui veab.
Arvestades. et suurt kaliibrit kasutatakse ainult teatud jahiks, mitte tiirus, on ka kasutatud relvade jääkresurs piisavalt suur, kaba annab enda järgi vajadusel tellida.
Koerajahi lõppedes kevadel võtan teema jälle üles, juba konkreetselt.
-
Kui mõni relvamüüja suudaks garanteerida kahetorulise kokkujooksmise 100 m max ca 5 cm sisse siis võiks teemat edasi arendada. Et kui ei jookse siis läheb vahetusse? On siukseid müügimehi? 10 cm on nali, halb nali ja minu jaoks ei ole piisav. Iluasja millega ühisjahis eputada pole vaja. Igaks "kuulijahiks" peaks sobima ka +150 m rebuse jaoks.
Blaserist seda tihedust usun, aga hind selle asja eest ei ole veell hetkel mulle vastuvõetav. Butiigilt miskeid teenuseid ei ootagi. Blasert saab tellida päris erinevas pikkuses laega. Ja tõesti on saed ja osavad mehed olemas mujalgi kui poodides. Tihtipeale osavamadki ja selle taha asi küll ei jää.
Kõigele muule lisaks meeldib Blaseri kaitseriivi puudumine, ehk "manuaal koking". Paljud teised on hakand viimasel ajal järgi tegema.
Pole kuulnud ühtki kaheraudse omanikku, kes poleks rohkemal või vähemal määral mässand kokkujooksuga välja arvatud Blaseri mehed.
Soomes pidavat igast x12 Tikkaid ja selle kloone saada olema. Olen kuuld nende kohta ainult üht soovitust, on sul tõesti seda k e p p i vaja!
Blaserist seda tihedust usun, aga hind selle asja eest ei ole veell hetkel mulle vastuvõetav. Butiigilt miskeid teenuseid ei ootagi. Blasert saab tellida päris erinevas pikkuses laega. Ja tõesti on saed ja osavad mehed olemas mujalgi kui poodides. Tihtipeale osavamadki ja selle taha asi küll ei jää.
Kõigele muule lisaks meeldib Blaseri kaitseriivi puudumine, ehk "manuaal koking". Paljud teised on hakand viimasel ajal järgi tegema.
Pole kuulnud ühtki kaheraudse omanikku, kes poleks rohkemal või vähemal määral mässand kokkujooksuga välja arvatud Blaseri mehed.

Soomes pidavat igast x12 Tikkaid ja selle kloone saada olema. Olen kuuld nende kohta ainult üht soovitust, on sul tõesti seda k e p p i vaja!
-
Tänan! Aga, kui ma seal vajutan "produkte" nupule siis ei näe ma ikkagi muud, kui Helixit.
Andrus, seal vahepeal, Helixi pildi peal on pisike pildiriba kõige muuga, mõlemas otsas nooled kerimiseks.
Jõudu
Jõudu

-
Hanno kirjutas:Andrus, seal vahepeal, Helixi pildi peal on pisike pildiriba kõige muuga, mõlemas otsas nooled kerimiseks.
Jõudu
Tõesti!
Tuleb välja, et kodus diivanil vedeledes ja tahvelarvutit näppides püssi valida ei saa. Praegu tööl "päris" arvutiga on see tõesti nii nagu Hanno kirjeldas.
Huvitav, mis kujuneks Merkel B3 hinnaks? Nii umbes. Ja kas nad seda Vasakukäelise kabaga kah teevad. Kaua tarnimine aega võtab jne.. Mitte, et ma peale lõunat ostma tahaks tulla aga nii üldise harimise mõttes.
-
Kas keegi oskab seletada, mika Blaseri B95/B97 maksam 3...... tuhat aga S2 5.......tuhat?