Ma ei saa aru miks ei saanud lihtsalt teavitada foorumis?
Selle asemel oli vaja riidu kiskuda!
Miks kolm jahikoera 4 päeva peale seajahti ära surid?
Re: Miks kolm jahikoera 4 päeva peale seajahti ära surid?
Mis siin ikka arvata. Täiskuu ajal on foorumis ennegi lammutamist olnud.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
tsiteerin:
Muideks Feen - minu tähelepanek tööpraktikast seoses kuufaaside vahetusega: kõikse ägedamalt lööb välja mõni päev enne ja mõni päev pärast kuufaasi vahetust
Jõulud ju - kellele lööb jõuluärevus rahakotti, kellel südamesse, mõnele ajudesse ja mõnele suisa jalaga istmikku!
Võtke aeg maha ning nautiga Jõulurahu - jooge ennast kasvõi maani täis kui muidu ei suuda olla.
Rahulikke Jõule kõigile!

Muideks Feen - minu tähelepanek tööpraktikast seoses kuufaaside vahetusega: kõikse ägedamalt lööb välja mõni päev enne ja mõni päev pärast kuufaasi vahetust

Jõulud ju - kellele lööb jõuluärevus rahakotti, kellel südamesse, mõnele ajudesse ja mõnele suisa jalaga istmikku!
Võtke aeg maha ning nautiga Jõulurahu - jooge ennast kasvõi maani täis kui muidu ei suuda olla.
Rahulikke Jõule kõigile!

ikka lõbusalt
-
Olles vähe kursis koerandusega-siis leptotsiroosil on minu teada tuvastatud 11 eri tüve. Mõned neist väga agressiivsed. Kui te vaktsineerite 4 vastu-siis ülejäänud 7 möllavad seda võimsamalt...Vaktsiinidega on jah paraku nii, nagu on. eriti koerenduses. Mujalpool maailmas on hakanud ametlikke kobinaid tulema, et vaktsiinide tegelik kaitse on ikka pikem, kui 1-3 aastat, pakuvat 7..lausa....Kuna meditsiin on Suur Äri, siiis ega keegi ilmselt ei annagi õiget vihjet, mis tegelikult toimub. Raha ei haise, taskutoppijatel suht suva, mis sinu-minu parima sõbraga juhtub....
Puugist saan aru, emotsionaalne nagu ta on, koerad hinge küljes-katsu siis kainet mõistust säilitada....
Puugist saan aru, emotsionaalne nagu ta on, koerad hinge küljes-katsu siis kainet mõistust säilitada....
On selle asja kohta ka rohkem infot vahepeal tulnud?Millesse nad siis surid?Kuulda oli,et üks koer polnud üldse vaktsineeritud.
Naine võib olla,koer peab olema!
On keegi targemaks saanud sel teemal?