Džunglis korraldatakse olümpiamänge. Ühe piirkonna parim sprinter on jänes, kes on aga paadunud rassist. ROK on aga rassismi vastane ja lubab jänesel mängudest osa võtta ainult tingimusel, et see neegreid solvama ei hakka. Jänes annabki lubaduse. Päev hiljem hakkab koondis bussiga OM-ile sõitma. Jänes istub eesistmel, neegrid tagumistel. Jänes tahaks nii väga neid solvata, kuid teab, et andis lubaduse seda mitte teha. Lõpuks pärast pikka mõtlemist läheb jänes bussi tahaotsa ja küsib vaikselt neegritelt: “Mehed, kuulge, mis teil siin põles???”
Priidik Õun kirjutas:Siis ei olnud rassistist Jänese nahanali kuigi õnnestunud
Viga pigem minu juhtmetes. Aga kas seda teate, et kui USA sõdur küsib, kui kauaks ta veel eestisse peab jääma, siis ei tohiks talle eesti keeles vastata 'kaksteist kuud'.
Rästik on kutsunud Jänese oma kümnendale sünnipäevale, ise kännu peal poolenisti keras võtab õnnitlusi vastu... Jänes: Uskumatu et 10 aga välja näed nagu 9
- Nüüd küsige Jänese käest, mis siin naljakat on. Tahaks ka teada.
Juuni viimasel päeval oli Jänese enda sünnipäev. Sõprade poolt jahipoe kinkekaart!!! Jänes ostis püssi kaliibriga "kolmkümmend-null-kuus" Miks? Sest kaardi peale oli kirjutatud "kolmkümmend-null-kuus"
Hunt sõidab Põssaga Rebasele külla. Jänes hääletab, auto peatub... J: Hunt, kullake, vii mind ära. H: Ma ei saa. J: Miks? H: Leppisime Rebasega kokku, et ma rohkem peale ei võta.