Jahimehe kursused
-
Kus Tln. lähedal toimuvad veel jahimehe kursused?
Kus on lähim koht Tallinnast, kus saaks teha odavamalt kui 3000.- jahimehe kursused? Mitu korda peab seal ~ kohal käima ja kui kaua on 1 kord kestnud ajaliselt, Teie käidud koolis?
Ettetänades, noor mõttekaaslane!
Ettetänades, noor mõttekaaslane!
Minu teada Raplas olid kursused odavamad. Hind sõltus osalejate arvust. Millal on saad teada kui helistad Rapla keskonnateenistusse (tel. raamatus peaks olema Järva büroo Rapla osakond). Minu teada seal käidi kohal mingi 4-5 laupäeva. Kui meeles seisab võin muidugi laupäeval oma noortelt kolleegidelt täpsustada.
ikka lõbusalt
aivar00 kirjutas:Minu teada Raplas olid kursused odavamad. Hind sõltus osalejate arvust. Millal on saad teada kui helistad Rapla keskonnateenistusse (tel. raamatus peaks olema Järva büroo Rapla osakond). Minu teada seal käidi kohal mingi 4-5 laupäeva. Kui meeles seisab võin muidugi laupäeval oma noortelt kolleegidelt täpsustada.
OFFTOPIC:
Liidame Rapla kursuste maksumusele vähemalt 4 korra Tallinnast Raplasse autosõidu maksumuse (ja ka tagasisõidu maksumuse), ütleme, näiteks 4 x 100 krooni ning siis mõtleme uuesti, kas ja kui palju odavam tuleb. See oli nüüd ainult kütuseraha ja suht tagasihoidlikult arvestatud, kui lisada auto arvestuslik amortisatsioon, siis teeb vähemalt 50 krooni veel juurde.
BM
ainarh kirjutas:põlvas ?
See on nüüd küll väga korrektne ja sisuline küsimus

Vastus:
http://www.envir.ee/47364
BM
jahinduskursus
Tartus on klubi olemas kes kursusi korraldab,Võru tn ja Liivi käest saad kõige paremat joru selle kursuse kohta.Mida süüa, mida juua ja mida selga panna et jahimeheks saada,õppimist veidi ikka ka.Head põrumist eksamil.
noorus on ilus aeg