Hirvekaamera
- raindrenkhan
Hirvekaamera
Tänasest avati Saaremaal hirvekaamera http://www.looduskalender.ee/node/19248
Jaht ilma koerata on justkui saun ilma õluta
Re: Hirvekaamera
Ennustan, et 6,5-9,5. Vanuse saad teada peale pikali kukkumist. Mul hambakaart olemas, siis saab leidma hakata. 

Aim small, miss small!
Kuidas hirve valiklaskmisega on, kas antud isend kuulub küttimisele?
Pole looma, pole probleemi!
ei, las kasvab kaks kolm aastat veel
Tormis sul on õigus teoorias. Praktikas aga on lõppeva 2013/14 jahihooaja Saaremaa Jahimeeste Seltsi neljakümnest medalist vanusegrupp 6,5-7,5 või nooremad. Pildilgi olev medal, mis on kergelt hõbeda lõhnalinegi on aga isuäratav. Sellest teadmisest hoolimata on Tormisel õigus.
Aim small, miss small!
Nii pimeda pildi pealt võib ainult oletada aga mina arvan, et kas kopsupõletikku põdenud või muu sisemise hädaga isend. Endal juhus 5-6 aastat tagasi, kui varitsusjahis lasti hirv ja helistati, et vasikas maas, tegelikult oli väiksemat sorti lehm ja täitsa tähniline.
Nõustuks Tormisega, et arvatavasti ikka punahirv. Mine sa tea, ehk käis enne kraavist läbi ja oli pildile sattudes märg (karv tundus natuke sedaviisi) või on mõni muu häda. Aga kuna tähnikut on ka saares juba nähtud siis pole muud, kui jooksuajal silmad kõrvad lahti hoida. Lisan lingina ka tähniku pulmahüüu: http://www.mammal.org.uk/sites/default/ ... 20call.mp3
- saaremaaendel
Kas need hunnikud on kõik porgandid?
saaremaaendel kirjutas:Kas need hunnikud on kõik porgandid?
Peaksid olema jah
- saaremaaendel
Nunnakloostri ülejääk? 

Kuulge saarlased, seoses hirvekaamera porgandihunnikutega tekkis küsimus, et kas sealkandis kütitud metssigadel on porgandimaitse ka lihal juures või liha värvunud oranžikaks? (Vene ajal söödeti sigalates sigadele kala ning kui mõni siis vahetult peale seda tapeti ei kannatanud liha süüa)
Pole looma, pole probleemi!
Ega sead porgandit ikka suurt söö,natuke vist mätsutab.Olen hirvedele söötnud sadu kilosid porgandit,siga lööb hunniku lihtsalt laiali.Siga söödan ikka maisi ja nisuga.