Jahikoerte erinäitus 14. mai 2016
Jahikoerte erinäitus 14. mai 2016
Traditsiooniliselt toimub ka sel aastal sertifikaadiõigusega erinäitus jahikoertele.
Toimumiskohaks Särevere, Türi vald.
Oodatud ka kõik kupeeritud sabaga uru-ja linnukoerad.
Täpsem info:
http://jahikoer.ejs.ee/wp-content/uploads/2016/02/2016_naituse_Reklaam.pdf
Toimumiskohaks Särevere, Türi vald.
Oodatud ka kõik kupeeritud sabaga uru-ja linnukoerad.
Täpsem info:
http://jahikoer.ejs.ee/wp-content/uploads/2016/02/2016_naituse_Reklaam.pdf
- Jahitaks Volli
Re: Jahikoerte erinäitus 14. mai 2016
Millal on line registreerimine avatakse?
Meeldetuletus! Esimese hinnaga registreerimine saab läbi 14. märtsil.
- Jahitaks Volli
Vastan siis ISE on line regamine on avatud
Äkki viitad, kus see online registreerimine leitav on.
- Jahitaks Volli
Meenutus eelmisest aastast

Just sellise pildi pärast peate oma koeri õpetama vajadusel võõral inimesel suhuvaatamist lubama.

pktaks kirjutas:
Meenutus eelmisest aastast
Just sellise pildi pärast peate oma koeri õpetama vajadusel võõral inimesel suhuvaatamist lubama.
No see koer on ikka eriline tegelane kah...hamba vaatus tundus kõoge pisem mure olema tema puhul.

Aga muidu on tubli!
jahismurf
See hambavaatus köki-möki kui mina seda teen. Minu mulgist 2015 kevad-suvel ostetud ja siiani Kennelis ümber vormistamata Kati on nii sõge, et hammustas isegi minu vanemat tütart läbi pükste ca 2 cm sügavuseni. Samas 3 aastane lapselaps võiks sellel koeral tõenäoliselt kasvõi jalga ilma tuimestuseta amputeerida. Ehk siis saksa jahiterjer on ikka peast väga soe!
Suvaline võõras kes õuele tuleb või aia tagant möödub( õnnetu postiljon kui naine autoga väravast välja sõitis ) peab hambaid tundma. Keela palju tahad - ei kuula. Säherduse elajaga näitusele tulla - see koer on üldse mulle kui õudusunenägu ning tänu lapselapsega läbisaamisele ja minule pugemisele ei ole Loojakarjas! Naabrite kanakarja harvendamiset parem ei räägi.
Metsas kurivaim aga töötab!
Suvaline võõras kes õuele tuleb või aia tagant möödub( õnnetu postiljon kui naine autoga väravast välja sõitis ) peab hambaid tundma. Keela palju tahad - ei kuula. Säherduse elajaga näitusele tulla - see koer on üldse mulle kui õudusunenägu ning tänu lapselapsega läbisaamisele ja minule pugemisele ei ole Loojakarjas! Naabrite kanakarja harvendamiset parem ei räägi.
Metsas kurivaim aga töötab!
ikka lõbusalt
Ei midagi,puhtalt oma viga!Mul oli Brita algul sama sugune,kui sinu Kati.Mõtlesin,et leedukas,ei see mõista
Nüüd ainult uriseb,hammustada ei julge.Teiste koertega ei saa küll hästi läbi aga seegi on minu laiskusest.Oleks pidanud noorest peast rohkem sotsialiseerumas käima.

Naine võib olla,koer peab olema!
Sotsialiseeritud ja keelatud teist kutsikast saati. Nüüdseks 1 aastasena väheke hakanud rahunema. Ja sedasi käitub ainult enda õuel. Jahimajas või metsas ei mingit tigedust võõraste peale.
ikka lõbusalt
Siis Kati pole ju nii sõge, et näitusele ei saaks tulla, kui väljaspool kodu viks ja viisakas. 
Aga oma pere liikme hammustamine pole küll selline asi, mida üks Hästi Kasvatatud jahiterjer teha võiks, seega kasvata aga edasi.

Aga oma pere liikme hammustamine pole küll selline asi, mida üks Hästi Kasvatatud jahiterjer teha võiks, seega kasvata aga edasi.
https://online.kennelliit.ee/show/show. ... 0&show=369
Näituse parim oli inglise hurt ja teine kääbustaks
.Huvitav,kui palju ulukeid nende eest ka kütitud on
?Iseenesest tore ja vajalik üritus aga kuidagi imelik on vaadata jahikoerte näitusel ilmselgelt dekoratiivkoeri demonstreerimas miniseelikutes näitsikuid.Mulle oleks rohkem meeldinud,kui päeva parimaks oleks tunnistatud mõni lõhkiste kõrvadega ja armilise näoga töökoer.
Näituse parim oli inglise hurt ja teine kääbustaks

Naine võib olla,koer peab olema!